no spocik byl fajny atmosfere przedewszytkim konkretna troszke sie pozwiedzalo hehe a zdjecia sa pierwsza klasa nawet na nich jest baba z jajami oraz kregle na suficie hehe
a tomek powtorka z barmanka niema problemu w kazdej chwili mozna
w maju to ja odpadam niestety. Kwiecien tez mam troche zajety. Za tydzien planuje skarbimierz potem jest weselicho kolbki potem porawiny wiec troche weekendow bedzie zajetych...
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Amoze by tak zebrac od wszystkich filmiki co nakrecili plus all zdjecia i sklecic z tego jakis porzadniejszy filmik napewno bedzie to wtedy o wiele lepiej wygladalo :]
scrozer pisze:Amoze by tak zebrac od wszystkich filmiki co nakrecili plus all zdjecia i sklecic z tego jakis porzadniejszy filmik napewno bedzie to wtedy o wiele lepiej wygladalo :]
Gdzie podziekowania dla organizatora? zartuje. Bylo swietnie i bardzo mi sie podobalo. zalujcie ze nie widzieliscie co Ficek robil w drodze do Jastrzebia
ficek, edek kolo kebaba rwali babke z jajami hehehhee a tomek byl zazdrosnby a ta z kebaba pozniej pytala o adasia hehehehhe powiedziala ze chcialaby sie przewiesc na ruchomych schodach