[E38] Moje malutkie e38 740i

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
przemek

Post autor: przemek »

ja mialem od razu jak tylko stukalo mi 18 :P
Swobi

Post autor: Swobi »

zawias pisze:Swobi , zyczby juz koniec z Polonia ? :P teraz tak luklem ze bez barw klubowych a cos kiedys tam mowiles :wink:
Tak jest :) .Koniec z ta daremna spolka :P
Ficek

Post autor: Ficek »

Swobi pisze:
zawias pisze:Swobi , zyczby juz koniec z Polonia ? :P teraz tak luklem ze bez barw klubowych a cos kiedys tam mowiles :wink:
Tak jest :) .Koniec z ta daremna spolka :P
laaaaaaaaaaaa to co teraz bedziesz robil ?
zawias

Post autor: zawias »

Swobi , pod dworzec ? :wink: :P
Swobi

zawias pisze:Swobi , pod dworzec ? :wink: :P
Si :D
Ficek

Post autor: Ficek »

kiedys byla taka reklama czy tam jakis filmik jak gosc zebral kase od ludzi a jak uzbieral juz pare zlotych ro zrzucil z siebie koc i w krawacie wsiadal bo jakiejs BMY :lol: Swobi dobrze kombinujesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

i przez to chcial mi dac te przylepki z taxi na moje auto :P
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
spec

Post autor: spec »

taksi biznes nie oplacalny czy za duze koszty, czy za malo klientow?
zawias

Post autor: zawias »

taxi biznes to bardzo oplacalna fucha , trzeba tylko dobrze zakrecic ludzmi i miec dobre auto , Swobi ma wszystko a stanie na dwrocu jest duzo lepszym wyjsciem niz robienie dla jakiejs firmy w tym przypadku Poloni ktora bierze za miesiac bodajze 650zl niezalenie od utargu.
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Dokladnie :) Wiem jak u nas 3 kumpli jezdza sami dla siebie i nie narzekaja :) Jeden ma S 500 drugi S 320 CDi a trzeci tez ma merca ale starszego i jakos nie widze zeby nazekali :) Maja stalych klijentow i nawet taxometru nie wlaczaja :P hehe Tak samo kasy fiskalne pochowane :P
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

Swobi to teraz byle kogo niebedziesz wozil :) ... bo w sumie Twoja bawarka nie jest do worzenia byle kogo ;) (a myslalem ze mnie kiedys przewieziesz ;) )
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
przemek

Post autor: przemek »

tez mam znajomego taksowkarza i np. wozi ludzi po calym miescie za 10zl od punktu A do punktu B
Tomek
Maniak forumowy

przemek pisze:tez mam znajomego taksowkarza i np. wozi ludzi po calym miescie za 10zl od punktu A do punktu B
Oni tez tak biora znajomym :) A wsumie tylko ich woza :P

Sorka Swobi za OT w twoim temacie :/
Swobi

Zawias ma 100% racji.U mnie za 10 zl to mozesz sie kopnac z 500m.Przygoda tez ma racje.To ja mam wybierac klientow a nie Oni mnie :P
Tomek
Maniak forumowy

Swobi pisze:Zawias ma 100% racji.U mnie za 10 zl to mozesz sie kopnac z 500m.Przygoda tez ma racje.To ja mam wybierac klientow a nie Oni mnie :P
Wiadomo to ty jezdzisz a nie oni :) I ty masz swoja stawke :)
ODPOWIEDZ