Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
fakt faktem e36 coupe jest bardzo srednia (seria), sam bym nigdy takiej nie chcial (glownie ze wzgledu na powszechnosc tego modelu na polskich drogach) , co innego convertaible
My jak kupowalismy e36 to na samym Rybniku jezdzily chyba z 3-4 sztuki 325... Teraz juz troche tego jest Nazbieralo sie przez 3 lata
A tobie "mlody" radze kup sobie 2.5 Jestes mlody, do zeniaczki sie nie wybierasz (chyba) to musisz pokozystac z zycia tym bardziej ze roznica w spalaniu jest nie duza a od razu inny dzwiek i wiecej PS-ow
Tomek325i pisze:My jak kupowalismy e36 to na samym Rybniku jezdzily chyba z 3-4 sztuki 325... Teraz juz troche tego jest Nazbieralo sie przez 3 lata
A tobie "mlody" radze kup sobie 2.5 Jestes mlody, do zeniaczki sie nie wybierasz (chyba) to musisz pokozystac z zycia tym bardziej ze roznica w spalaniu jest nie duza a od razu inny dzwiek i wiecej PS-ow
sluchaj kolegow bo dobrze ci radza, jesli nie robi ci roznicy 5zl czy 10zl wiecej na 100 km to wez 2.5, z doswiatczenia wiem ze z czasem nawet 2.5 bedzie ci sie wydawalo za slabe, zawsze jest jeszcze 2.8
Hehe Ale 2.8 nie bylo w e30 Modele ci sie pomylily No ale tak jak mowimy Chcesz auto to lepiej dac do baki te 10zl wiecej (odpuscisz paczke fajek i masz) a bedziesz sie bujal 2.5
Ps. Ja sam wiem ze nie odpuszcze w lutym. Albo 3.5 albo 4.4 V8 Jak sie bawic to na calego A roznica w spalaniu miedzy obecnym 2.5 w automacie a nastepnym jakies 2 litry A ok 100ps wiecej
Sorry ze nie odpisuje ale zebranie mialem w budzie Bede szukal 2.5 litra. Jeszcze jedna rzecz mnie bardzo interesuje. Co myslicie o kabrio, jezeli nie mam garazu. Musialo by stac na parkingu strzezonym, ale nie wiem jak sie to sprawdza zim
zeby cabrio kupic to trzeba wiecej zaplacic i zeby dach bych ok nie pociety itp....no i trzeba o dach dbac w zimie !! np ja bym sie bal takim kabrioletem pod dysk podjechac abo obojetnie gdzie i przyjdzieasz a tu daszek pociety, chyba by mnie krew zalala.......... a tak to gdzie bedziesz szukal ? u nas czy w niemczech ?!