[nowi klubowicze]
[nowi klubowicze]
drodzy forumowicze w tym temacie mozecie zglosic swoja kandydature na pelnoprawnego klubowicza wszyscy chetni otrzymaja na pw informacje o warunkach i przywilejach.prosimy o przemyslane rejestrowanie sie.byc klubowiczem to nietylko pisanie postow .
po dzisiejszym spotkaniu, w skladzie Basia, Krzys, Adam, Tomek, Marusz, Ficek, Jarek oraz w imieniu BTS przepraszamy Ciebie Miras za zainstniale nieporozumienie zwiazane z zagozala dyskusja na forum.
Chcielismy podziekowac za zalatwienie sprawy koszulek klubowych.
Mamy nadzieje, ze zaistniala sytuacja nie wplynie na nasze stosunki aczkolwiek beda one sie w przyszlosci rozwijac.
Zdecydowalismy sie na konkretna wspolprace, liczymy na Twoja pomoc.
Sytuacja wyniknela z niedoinformowania reszty klubowiczow, do tych uchybien przyznal sie Adam. Za reakcje ze strony klubowiczy odpowiedzialni sa rowniez moderatorzy.
Chcielismy podziekowac za zalatwienie sprawy koszulek klubowych.
Mamy nadzieje, ze zaistniala sytuacja nie wplynie na nasze stosunki aczkolwiek beda one sie w przyszlosci rozwijac.
Zdecydowalismy sie na konkretna wspolprace, liczymy na Twoja pomoc.
Sytuacja wyniknela z niedoinformowania reszty klubowiczow, do tych uchybien przyznal sie Adam. Za reakcje ze strony klubowiczy odpowiedzialni sa rowniez moderatorzy.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
z tego co wiem to jestes z Gliwic wiec masz troche blizej niz ludzie z Sosnowca bedzie gitara napewno dasz radeMISIEK-BMW1 pisze:Ja i nawet bym też chciał zostać klubowiczem tylko mam do was spory kawałek i nie mógł bym być na każdym spocie aw przyszłych trzech miesiącach inwestuje w autko więc tym bardziej z kasą ciężko, ale raz już u was byłem