fajna furka ladnie blyszczy w koncu jakis inny kolor wszystkie albo czarne albo granatowe tutaj lotke osobiscie bym zdjol ale nie razi az tak bardzo w oczy jedyny minus to ta automatyczna skrzynia
dziury w kalpie ? bzdura , Gol sciagal spojler dziury zostaly zaspwane nie wiem ile zaplacil za wszystko ale napewno nie wiecej niz 400zl takze mozna sie nad tym zastanowic , zrobisz jak uwazasz , auto jest piekne , szkoda tylko ze automat
Powiem wam ze do momentu zakupu balem sie troche tego automatu. Ale po piewrszym kilometrze zakochalem sie Auto ma mi sluzyc na codzien i to robi. W trybie sport fajnie zmienia biegi i ci
co do dziur po spojlerze to niewiem ile samo to mnie kosztowalo ale wiem ze
zdjecie spojlera zaspawanie dziur zabezpieczenie ich przed korozja, pomalowanie progow i dokladek zderzaka pod kolor zrobienie maski przedniej (miala trzy niewielkie ogniska rdzy) byla malowana cala i wyciagniecie i pomalowanie przedniego pasa bo tam gdzie sa nerki byl delikatnie wgnieciony za to wszytsko plus polerka calego auta zaplaciles cos okolo 800 zl
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i