zmiana zawieszenia nastapila po 06/92 roku. I od tego momentu wszystkie amortyzatory sa takie same jak i cale przednie zawieszenia. Jesli masz auto przed 06/92 to lozyska z 93 roku nie beda pasowaly do starych amortyzatorow. Ale jesli masz nowe amortyzatory po 92/06 juz kupione to musisz kupic cale te gorne mocowanie czyli lozysko, zmienic dlugi lacznik stabilzatora na krotki no i zmienic caly stabilizator. Dokladnie o wymianie zawiechy moze powiedziec ci tomek bo on to zmienial w swoim samochodzie.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
To na 100% mam krodki ):) oto kilka fotek robionych przed chwilka a na amorku nie ma laczenia stabilizatora wiec jak wystarczy tylko gorne lozysko tak??
aaaaaaa jeszcze jedno to wystarczy kupic lozysko a ta gorna podkladka pod zatyczka kielicha na ktorej spiera sie sruba z amora bedzie pasowala ta co jest tak???
1
2
3
Dodane po 7 minutach:
Jeszcze jedo jak wymienie na nowe lozysko po 92/06 to przod moze poleciec lekko na dol?? czy to nie ma tu zadnego znaczenia??
nie wiem co tam jest kompatybilne ale wiem ze trzeba poduszke cala wymienic. Cale to mocowanie ktore do poduszki podchodzi. U siebie wlasnie tylko to trzeba wymienic. A auto nie pojdzie ani mm w dol ani mm w gore
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
kurde nie wiem gdzie ta poduszka?? i to cale mocowanie poduszki?? sieee pogubilem ;] jest to moze na rysunkach franza wyzej ??? jaki koszt tego bedzie??