ja był bym za zakopanem język znam tam pare fajnych pensjonatów i NAPRAWDE tanio wykrzyknik To jest moja propozycja jak było by duzą chętnych za wyjazdem do Zakopanego to moge podac pare fajnych miejscówek wesoły
Ostatnio zmieniony 2008-04-10, 17:54 przez Ficek, łącznie zmieniany 1 raz.
jesli nie ma terminu ustalonego to proponuje pod koniec maja czyli w weekend od 23 do 25. Jest to piatek, sobota i niedziela. Rano sie zbierzemy gdzies na trasie i pojedziemy sznurkiem Kto sie podejmuje zalatwiania tego??
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
moze cos wyciszonego Milowka całkiem opuszczona dolinka kawałek dalej jak sie jedzie w kierunku Ujesołów są świeżo postawione domki letniskowe kilkuosobowe całkiem wypaśnie i cena łaskawa...generalnie zagroda supcio
witam wszystkich tak sie wryje w temat bo widzeze Krzys mnie szuka jestem jestem i nieznikam tylko straszny zajob mam na glowie w domu i pracy nanic niema czasu ale jestem a tak na marginesie to moze zwerbuje jednego nowego klubowicza jesli niemacie nic przeciwko?a tak wogule to kiedy robimy jakis zlocik w okolicy?troche sie motam na tym nowym forum ale pozdro dla wszystkich
Weźcie wyjaśnijcie z Kolebką że nikogo nie szukacie i nikt mu nie jest winny piwa bo ja tu umrę zaraz.Ludzie,nazwy u nich w podpisie będą takie jak Wasz nick po zalogowaniu się tutaj!!