wczesniejsze forum wiadomo przyzwyczailem sie i wiedzialem co gdzie jak i po co,
ale teraz wszystko jest zlane, wszystko podobne do siebie ten kolor troche kiepski, szaro kiepsko i ponuro
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
Dlatego chcialem zebyscie odwiedzali i oceniali. Sa rozne style zainstalowane narazie. Mozna je w szybki sposob zmieni na stronie glownej nad TABELA : KTO JEST NA FORUM po prawej stronie. Zrobilem tez avatary w rozmiarze 120x120px. Najlepiej wysylac je z zewnetrznego serwera Albo skopiowac poprostu link ze starego forum i wkleic go w avatarach
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
ja avatorka dalem z kompa bo za pozno doczytalem to co napiales, ale zmienie to jeszcze dzis dalej nie loguje mnei na stronie automatycznei po kazdym wejsciu tutaj, ustawienia sie resetuja jak tylko odswiere strone ;/
oooo i dizlaa mi podpis - nareszcie a co ze starym forum ? bdzie ono usuniete czy co ?
wlasnie z tym tez mialem problem. Poprostu jest tam tyle opcji teraz w nowym Panelu Administracyjnym ze nie wiadomo gdzie co znalezc. Jesli juz wyslales to zostaw
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
[ Dodano: Czw Kwi 10, 2008 5:00 pm ]
napisałem do jakiegos goscia co bawi sie w te style forum chyba nawet tworzy własne i pytałem czy niemiałby czegos w stylu bmw