szaro troche i ponuro kolory zmienic by sie przydało bo sie wszystko zlewa no i dac na pierwsza strone na sama góre fotki najładniejszych lub najładniejszej bawarki tego forum tak jak wczesniej była e30 adama
[ Dodano: Czw Kwi 10, 2008 4:44 pm ]
aaaa no i podpisy sie sporo pomniejszyły :D
Krzys pisze:Prosilbym tego urzytkownika ktory nie umial podpisu zrobic. Nie pamietam kto sie pytal, bo skasowalem caly tamten temat
prawdopodobnie to bylem ja teraz dziala mi podpis, tekst moge dac czego nie moglem wczesniej wiec mysle ze i obrazek bedzie dzialał
W dziale spotkania i zloty w temacie majowka brakuje postow to raz i jedne posty sa z noego forum chodzi o wyglad a codrugi ze starego chodzi mi o styl wygladu, co post to inaczej nie iwm czy tylko ja tak mam ale sprawdzalem kilka razy i ciagle to samo
juz naprawilem ten temat. Stalo sie tak bo skopiwoalem posty z osttaniego tygodnia i nie przeniosly sie wszystkie polskie litery. I w miejscu polskiej litery ucielo reszte posta. A wiec moze sie tak zdarzyc ze gdzies czegos brakuje.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
wiec tak kolejne ale jakie mnie boli, jest to szczegol ale wkurzajacy, za kazdym razem kiedy wchodze na forum musze sie logowac na nowo, nie pamieta mnie automatyczne logowanie a jest wlaczone i druga sprawa nie przychodza przynajmniej mi powiadomienia na email o odpowidzialch na forum
mariuszzk85 pisze:wiec tak kolejne ale jakie mnie boli, jest to szczegol ale wkurzajacy, za kazdym razem kiedy wchodze na forum musze sie logowac na nowo, nie pamieta mnie automatyczne logowanie a jest wlaczone i druga sprawa nie przychodza przynajmniej mi powiadomienia na email o odpowidzialch na forum
sprawdz teraz czy ci dziala autologowanie
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE