Ciekawe filmy
wczoraj byłem w kinie na tym filmie nawet fajny ale myslałem ze to bedzie cos lepsszego ale mimo to polecam....Judi pisze:Nie kłam kochanie
Najlepszy motyw był jak pił z kwiatkiem wódke hahahahahahahahahahahahahahahahaah
[ Dodano: Nie Kwi 13, 2008 4:38 pm ]
ja chce isc w tym tygodniu do kina na to kto sie pisze i jedzie ze mna ????????????Przygoda (Gol) pisze:ja rowniez chcialbym obejzec OKO
mam oko na dvd przed chwila widzialem, film jest inny troche niz pozostale tego typu, ogolnei film jakos secjalnei nie zachwyca i jak dla mnie to on straszny nie byl ogolnie fajny ale do kina bym nie jechal szkoda kasy, w pewnycm stopniu film bardzo podobny do 6go zmyslu z B. Willisem tyle ze tamto bylo o wiele lepsze
film Jumper (skoczek) fajny, tematyka ktorej nie widzialem w innych filmach, moge spokojnie zaproponowac go
Krolestwo - musze przyznac ze bardzo fajny film, ma wiele wspolnego z rzeczywistoscia bo wsumie tak naprawde jest, film dopracowany, wiele efektow eleancko zrobionych to polecam jaknajbardziej
film Jumper (skoczek) fajny, tematyka ktorej nie widzialem w innych filmach, moge spokojnie zaproponowac go
Krolestwo - musze przyznac ze bardzo fajny film, ma wiele wspolnego z rzeczywistoscia bo wsumie tak naprawde jest, film dopracowany, wiele efektow eleancko zrobionych to polecam jaknajbardziej