27 kwietnia Sosina

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Swobi

Post autor: Swobi »

Ekipa z Sosnowca i okolic oraz kto tam chce!Spotykamy się na pierwszej stacji benzynowej po prawej stronie po wjeździe do Jaworzna 0 14:30 (zagórze jedzie tam razem)!Tam przy rondzie!(niewiem co to za stacja :mrgreen: )
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

to jest stacja JET ... Swobi a na lotosie ma byc ekipa z czestochowy wiec moze jednak tam sie zjedziemy?
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
bociek

Post autor: bociek »

nam to jest obojetne gdzie :D byle bylo po drodze do sosiny i zebysmy sie nei zgupili :D

ps ekipa z cz-wy bedzie stenio na jeza liczna do jedni cha jechac pod sielsie :/ a na szczescei innym sie nie chce :D

a moze spotkamy sie w myskowei na imprezie ??? :D a pozniej do sosiny pojedizemy ?? :D co wy na to ?? :D
pisarek

Post autor: pisarek »

grilujmy na sosinie:)ciekawsza miejscowka
bociek

ale myszkow jest od 10 :D a sosina od 14,30 :P:D w sumei ja tam mam po drodze :D
pisarek

20stopni zapowiadaja byloby cudenko:)
Swobi

bociek pisze:ale myszkow jest od 10 :D a sosina od 14,30 :P:D w sumei ja tam mam po drodze :D
Bociek ja Cię naprawde pizne na otrzeżwienie!!W sobote idę na wesele mówie Ci to poraz 50-siąty!!!!!!
bociek

ale to nei bylo do ciebie :P i wlasnie dobze zauwazyles :D W SOBOTE :P dasz rasz rade sie wyspac :D a tez w sobote baluje i jakos jade :D:P:D
Swobi

Rozjade....obiecuje :mrgreen:
bociek

ok wezme jakoms koszule z metalowymi guzilkami :D:D moze ci sie maski uda nie porysowac :P
pisarek

to mnie wiecej ile bet-siakow bedzie na sosinie??
bociek

z cz-wy moze kolo 3/4 zalezy czy kazdy bedzie jechal swoim czy wladujemy sie do innych na jana :D a reszta che jechac pod silesie :/
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

mnie nei bedzie niestety :(
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
zawias

Post autor: zawias »

ja rowniez jade z ekipa z Zagorza :mrgreen:
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

no to super to moze ekipa z zagorza spotka sie o 14:10 na bliskiej i pojedziemy na LOTOSa przed jaworznem, bociek daj znac czy czekac na was na tym lotosie czy nie
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
ODPOWIEDZ