[Exx] Pytanie o BMW e21

Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
Raszki

Post autor: Raszki »

Ausstattung:
Lederausstattung, Leichtmetallfelgen, Xenonscheinwerfer, Zentralverriegelung

Fahrzeugbeschreibung:
Hallo ich biete ihnen hier einen e21 mit alpina motor von e32 B11 3.5, der wagen wurde letztes jahr neu lackiert,,sandgestralt, zusammen gebaut, fotos liegen 100 stück bei, alle neu schrauben, neue reifen alpina felgen neu, alpina spoiler neu, alle typenzeichen neu, leder neu angewärtigt, bremscheiben mit belegen gelocht geschlitz neu, bilstein neu, alpina federn neu, sahen vercromt ganz will, Xsenon, 4 gang getriebe von e24 633 alpina decko, motor wurde erst vor 1 monat komplet überholt, alle chrom sahenneu also ich meine nicht neu aufpolierd sondern neu geckauft bei bmw.beläge sind alle dabei über 25000 euro usw ich verkaufe das auto wegen fienenzielen gründen leider, ich habe den vertig gemacht zum bmw treffen 2008 aber leider wird das nicht klapen der wagen kostet nur 15,500euro

Zna ktoś niemiecki na tyle by jakoś to przetłumaczyć ?? :) Co nieco rozumiałem ale wolałbym wiedzieć wszyzstko :)
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Napewno coś jest nie tak może mu się zera pomyliły i przecinek :P hehe
Raszki

Tomek325i pisze:Napewno coś jest nie tak może mu się zera pomyliły i przecinek :P hehe
Pewnie masz racje ;)... aczkolwiek podoba mi sie ta =) chciałbym dowiedzieć sie bliżej co i jak z tym :)... może akurat ktoś przetłumaczy =) :568:
arcabuz

Post autor: arcabuz »

Nie ma jak to prawdziwy "rekin" Powodzenia w szukaniu :mrgreen:
Aurel
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Aurel »

nowy lakier, połowa rzeczy nowych (neu) fele alpinki, sportowa skrzynia 4 biegowa (pewnie z jedynką do tyłu (to już wypas :twisted: ) wszystkie chromy (chyba nowe lub wypolerowane i wyglądają jak nowe) xenon nawet ma popatrz! no no łądnie sie zapowiada posli linka z tej stronki zobaczymy te cacko :)
Tomek
Maniak forumowy

Wyżej jest. Ja zapodałem :)
Aurel
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Aurel »

sorki nie zauwarzyłem! jak na taki przebieg i stan (dużo rzeczy nowych) to cos niska ta cena mi sie wydaje :/ może była bita az po tylnią szybe i ponaciągali na nowo i teraz wypisuje ze wszystko neu :mrgreen:
Awatar użytkownika
tomash
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: tomash »

Raszki pisze:Ausstattung:
Lederausstattung, Leichtmetallfelgen, Xenonscheinwerfer, Zentralverriegelung

Fahrzeugbeschreibung:
Hallo ich biete ihnen hier einen e21 mit alpina motor von e32 B11 3.5, der wagen wurde letztes jahr neu lackiert,,sandgestralt, zusammen gebaut, fotos liegen 100 stück bei, alle neu schrauben, neue reifen alpina felgen neu, alpina spoiler neu, alle typenzeichen neu, leder neu angewärtigt, bremscheiben mit belegen gelocht geschlitz neu, bilstein neu, alpina federn neu, sahen vercromt ganz will, Xsenon, 4 gang getriebe von e24 633 alpina decko, motor wurde erst vor 1 monat komplet überholt, alle chrom sahenneu also ich meine nicht neu aufpolierd sondern neu geckauft bei bmw.beläge sind alle dabei über 25000 euro usw ich verkaufe das auto wegen fienenzielen gründen leider, ich habe den vertig gemacht zum bmw treffen 2008 aber leider wird das nicht klapen der wagen kostet nur 15,500euro

Witam, oferuję tutaj E21 z motorem Alpiny z e32 B11 3.5, samochód był w zeszłym roku na nowo malowany, piaskowany(???) i złożony w całość. Około 100 fotek. Nowe śruby, opony, felgi Alpina, spoiler Alpina, wszystkie oznaczenia modelu również nowe. Nowo obszyta skórą, tarcze hamulcowe nawiercane(??). Nowe amorki Bilstein, nowe sprężyny Alpina. Dużo chromowanych elementów, xenon, 4biegowa skrzynia z e24 633 alpina. Wszystkie rzeczy chromowane zakupione w bmw. Auto szykowałem na zlot bmw 2008 ale nic z tego nie wyjdzie. Samochód koszuje tylko 15000 euro.
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

No to chyba prędzej tą e 46 kupisz :mrgreen:
Obrazek
Darkshine

Post autor: Darkshine »

No to już wszystko wiadomo , a co do E 21 to szukał bym za granicą bo u nas w kraju to marne szanse :smile:
Tomek
Maniak forumowy

Hehe dobrze się kapłem że się z ceną pomylił o jedno zero :P hehe

Ale jak bym tyle miał to bym dał... Świetnie zrobione auto :)
Awatar użytkownika
tomash
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: tomash »

Co do budżetu 10 000zl to chyba lepiej kupić ładne E30.
Starsze samochody wymagają jednak "trochę" troski. A gotowe kosztują jak tutaj duże pieniądze.

Tu macie E24:
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=292 ... 8650b353d1
Raszki

E30 nie dla mnie... Mnie osobiście sie nie podoba mimo wielkiego uroku...

Nie śpieszy mi sie będe szukał jakiejś okazji...
Awatar użytkownika
kisol
Zaawansowany forumowicz

Post autor: kisol »

kiedys chcialem kupic e21 byla taka fajna w wodziu 323i srebrna dwie rury w orginale bajerka polecam cos takiego nawet jak bys mial cos do niej wlozyc
ODPOWIEDZ