Co myslicie o spocie bez aut?? Czyli spotykamy sie w jakims miejscu na Rybniku i idziemy na piwko... Przeciez nie zawsze spoty musza sie kojarzyc z autami Mozna tez pogadac o sprawach klubowych przy piwie w jednej z knajp... Co wy na to??
Ps. Jak juz to tak mysle 10 listopada??
CO WY NA TO?? PISAc!!
ok tomek pasuje ale robimy u nas w okolicach tego spota jak przyjedziesz taxa to i jak na bank sie zajwie..ode mnie pod imperium a taxa kosztuje 140zl zebys wiedzial.wiec zapraszam..
no wlasnie taxa troche droga bedzie... a szczegolnie od Dara do Rybnika... a autobusem tez nie mam zamiaru sie wlec...
wiec trzeba zalatwic kierowce i mozemy robic spota bez aut przy piwku
No ja wiem ile taxa kosztuje. Tak tylko napisalem i to i tak bylo pewne ze nikt nie przyjedzie busem ani taxi Nie wiem jak tam chcecie...Ja tylko dalem propozycje
Propozycja jest dobra... przynajmniej mi sie podoba... tylko szkoda ze niema gdzies posrodku (miedzy rybnikiem a olza) jakiegos miejsca zeby wypic piwko
na chociaz moze by sie cos znalazlo
kolego ja jestem ze wsi i wcale sie tego nie wstydze ni niewiem w czym widzisz problem ...co z tego masz wiecej ode mnie ze mieszkasz w miescie??co??auto rodzicow>>??czujesz sie lepszy ??ze mieszkasz w miescie??co juz wiecej w zyciu osiagnales dzieki temu ze jestes miastowy co??pewnie siedzisz po calych dniach zamkniety w bloku przed kompem i nie masz pojecia w ktora strone sie srubke odkreca..a auto to widziasz z 5 pietra na codzien....sorry ale sie juz wkorwilem bo jak widze co tutaj sie dzieje to chyba podziekuje Wam na starcie..