Orszak dla JEZTOMa
Narazie wyczytałem że jadą takie osoby jak:
1. Adam + Tomek
2. Krzyś + Olka
3. Daniel + Ficek
4. Egzekutor
5. Miras
6. BaracuSS
7. Kisol
8. Przemek
9. Kuki
1. Adam + Tomek
2. Krzyś + Olka
3. Daniel + Ficek
4. Egzekutor
5. Miras
6. BaracuSS
7. Kisol
8. Przemek
9. Kuki
Ostatnio zmieniony 2008-04-25, 17:18 przez Tomek, łącznie zmieniany 1 raz.
gadalem z nim i bedzie jechal wiec podam ci Kasiu jego nr to sie dogadacie dzie i o ktorej ma podjechac po ciebie. Piotrek 0660-730-455 napisz mu to lapniecie kontakcik. no jak dobrze pojdzie to bedzie jeszcze moj kumpel 735 e 32 ,braciszek 735il jak co z Kasia no i ja zdezelowanym e30 pozdrawiamkasia20 pisze:egzekutor to jak co to daj mi znać co i jak pozdrawiam i dzięki
No szkoda ale przynajmniej się starałeśsiwyE30 pisze:Ja niestety nie dam rady - musisz mnie wykreślić z listy Tomek. I najgorsze jest to, że do kolebki chyba też nie dam rady przyjechać Chyba, że ktoś zrobi Turnałowi krzywdę to będę miał całą sobotę wolną
Wielebny jak byś dobrze czytał to już napisałem gdzie się spotykamy hehehe
PARKING SALONU MEBLOWEGO "AGATA" godzina 11:00 :!: :!: o 11:05 wyjeżdzamy :!: (osoby które są z Rybnika lub jadą przez Rybnik)
jasne ze mozna kwestia dogadania o ktorej wyjezdzacie ja i tak bede musial dojechackisol pisze:Czarek mozna by jechac razem juz z Wodzia
do was bo robie parku przemyslowym na koncu zor.choc nie wiem czy kumpel z braciszkiem nie podjada po mnie
[ Dodano: Pią Kwi 25, 2008 4:49 pm ]
tylko nie smiac sie z mojej bialej bestii
[ Dodano: Pią Kwi 25, 2008 9:51 pm ]
co do ubioru cos ustalone konkretnie?nie chce sie wychylac ale z garniakiem bedzie ciezko
bo urywam sie z roboty.mysle ze ubiore sie normalnie bo jak siegam pamiecia to u mnie na slubie wiekrzosc znaczna byla na luzie!!!!
pozdrawiam
Wybaczcie drodzy Forumowicze ale nie będę mógł wziąć udziału w orszaku ponieważ zmarł mój kochany Tato... Mam nadzieję, że zrozumiecie moją sytuację rodzinną.devro pisze:więc tak :
Z tego co sie zorientowałem to droge do Jeztom-a pod jego blok nikt z Was nie zna, wiec poprowadzi Was(jeśli pozwolicie) moja żona w gablocie razem z Elwisem, pojadą jako pierwsi i wszystko będzie OK