Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
Witam
Mam zamiar kupic podlokietnik ale nie wiem oplaca sie kupowac jakis uniwersalny z allegro? I czy jest duzo roboty zeby go zamontowac? Jak mozecie to prosze o pomoc
zeby nie zakladac nowego tematu
Zawiesza mi sie obrotomierz tzn. Np wchodzi na 3tys obrotow i jak obroty spadna to on dopiero po pewnym czasie powoli schodzi w dol. Kostke wyciagalem i dociskalem wiec nie wiem co to mzoe byc ;/
Ostatnio zmieniony 2007-02-24, 15:28 przez przemek, łącznie zmieniany 1 raz.
mi sie osobiscie nie podoba podlokietnik... (przeszkadza w zmianie birgow) przynajmniej mi... nie wiem moze mam za dlugie rece ale to chyba kwestia przyzwyczajenia
wiec jak juz chcesz kupywac podlokietnik to najlepiej orginal ;D moj kumpel mial ten uniwersalny z allegro to mu sie to rozpadlo po jakims miesiacu wiec szkoda kasy na uniwersalne no chyba ze chcesz co miesiac lub dwa nowy zakladac
no ale podlokietnik mozna sobie rozlozyc jak sie jedzie na autostradzie na 5 biegu. Tak to bym nawet nie rozkladal tego bo do zmiany biegow to faktycznie tragocznie sie to robi.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Zawiesza mi sie obrotomierz tzn. Np wchodzi na 3tys obrotow i jak obroty spadna to on dopiero po pewnym czasie powoli schodzi w dol. Kostke wyciagalem i dociskalem wiec nie wiem co to mzoe byc ;/