Spotkanie Żory??

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

ja tez jestem za spotem w zorach :D mi odpowiada :D a co do Adama to mysle ze tez pojedzie bo teraz przeciez mu to nie pali 20l beny tylko 12l kapuchy :D wiec chyba nie bedzie problemu :D

Pozdro :D
Obrazek
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

Mysle ze sie pojawie, zalezy od pogody, bo wg mnie nie ma sensu stac na deszczu czy mrozie ;o) ja nie listonosz. Jak pogoda da rade to ja tez.

W ktorym miejscu i o jakiej porze ma byc to spotkanie??
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

narazie niech sie nazbiera ludzi a potem sie ustali miejsce i godzine. A wiec poczekajmy... Oczywiscie ze pogoda musi dopisac bo w deszczu nie zamierzam stac.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

kolebka pisze:Mysle ze sie pojawie, zalezy od pogody, bo wg mnie nie ma sensu stac na deszczu czy mrozie ;o) ja nie listonosz. Jak pogoda da rade to ja tez.
Jak chyba kazdy ;D

Krzys pisze:narazie niech sie nazbiera ludzi a potem sie ustali miejsce i godzine. A wiec poczekajmy... Oczywiscie ze pogoda musi dopisac bo w deszczu nie zamierzam stac.
co do godziny to raczej popoludniu zeby szlo jeszcze jakies foty pocykac jak bedzie jasno :D ;D a osob to juz jest troche :D :devil:
Obrazek
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

Post autor: Kuki »

Jak by byl spot w zorach to tez raczej bym sie pojawil
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE

"zycie zaczyna sie i konczy na BMW"
Obrazek
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

Ja sie postaram ale i tak najwczesniej dalbym rady w ten dzien na 15.30 wczesniej odpadam -robota :roll:
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

mozesz wpasc na 15.30. Jest jasno dosc dlugo. Jeszcze ustalimy godzine.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
LeMaN

Post autor: LeMaN »

Witam! Ja tam sie chetnie pisze na spotkanko, ale jest mala opcja, mianowicie : w sobote (tj. 10.03.2007) w gliwicach bedzie coroczny SRS o godzinie 9:00, i zamierzam przyjechac i poogladac jak sobie chlopaki radza. Zapraszam rowniez Was Panowie i Panie, jak dopisze pogoda to idzie sobie nawet zrobic imprezke albo cos takiego owego, wiec tak czy siak jak bede w stanie w niedziele jechac autem to bonkowo bede. Wiecej info pod adresem: http://www.sekcja-rajdowa.com/portal.php
http://www.osmgz.signum24.pl/

Pozdrawiam
leMaN
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

no to osob troche jest :D teraz pytanie o ktorej??
Obrazek
pp100

Post autor: pp100 »

[quote="Krzys"]mnie rowniez chyba bedzie odpowiadalo aczkolwiek wypowiedzialo sie kilka osob. Czekam na adama az przesle mi ten wzor naszej naklejki. Kriso ladnie zalatwi nam wykonanie tego. Spot bedzie dla naszej marki (niezaleznie czy jest sie w klubie czy nie) oraz dla podziwiajacych. Proponowalbym cos w godzinach popoludniowych tak zeby mozna bylo jakies zdjecia porobic. Oczywiscie zeby nas bylo jak najwiecej. Jako ze nasz kolega klubowy pp100 ma daleko do nas to proponuje po tym zlocie zrobic cos blizej jego okolic. Z regionu jest nas juz dosc troszke i tzreba sie posowac ze zlotami w rozne strony zeby wylapywac potencajlnych nowych klubowiczow. Jak narazie okreg rybnicki opanowujemy a gdzie tam czestochowa, okolice katowic i cale bielsko. Nie mozemy tylko myslec o nas zeby bylo blisko tylko o BMW TEAM sl
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Wczesniej proponowalem 15:30... Ze wzgledu ze zaczyna sie powoli wiosna i slonce po
devro

Post autor: devro »

hahaha minimal w zorach hehehe smiac mi sie chce bo to za moim blokiem :)

z drugiej strony to nawet niezle miejsce spotkania , dlatego ze minimal jest juz zamkniety i obok jest hagebau tez zamkniety a na dodatek dwa duze parkingi i stacja shell obok, jak by komus benzynki braklo :):):)

P.S. to najblizsze spotkanie BMW na jakim bede heh.

Pozdrawiam devro.

Dodane po 3 minutach:

Tomek a gdzie przed zorami jest minimal ????

chyba ze nie zauwazylem heh.
Tomek
Maniak forumowy

NIe wiem nie znam sie tylko jak czasami jade do zor to tam jest tablica Mini Mal pisze i strzalka w prawo... Moze to o ten sam idzie... :?: Nie mieszkam w zorach nie wiem :P hehe... Mowisz ze parking duzy :?:
devro

Post autor: devro »

mowimy o tym samym minimalu :) tak plyta parkingowa jest wystarczajaco duza :)
Tomek
Maniak forumowy

devro pisze:mowimy o tym samym minimalu :)
Moj Blad... :wall:
ODPOWIEDZ