Piknik z BTS'em - 21-22 czerwiec
ta leśna polana to to samo co aquabrax w Nędzy?przejeżdzam tam codziennie ale nigdzie nie pisze leśna polana?a to aqua brax lanie sie prezentuje http://www.nedza.pl/osrodki_wyp.htm
widze że na niektórych z was nie można wcale liczyć. Jak wolicie inne imprezy od klubowych, to prosze bardzo, nikt was nie zatrzymuje, to miał być największy zlot BTS ale jak widze podejście niektórych ludzi to mi sie odechciewa... Miras sie stara, załatwia nam wszystko a wy takie coś odwalacie. Sami spróbujcie coś zorganizować to wtedy możecie wymyślać
- tomash
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Wielka szkoda że terminy się pokrywają Autodrom jest chyba największą imprezą tego typu na Śląsku. Kto był w zeszłym roku ten wie o czym mówię.
Co do dogadywania się ekip między sobą to mi szkoda słów... Właśnie Chorzów jest jedyną miejscówką gdzie zjeżdzają się wszyscy z południowej Polski.
Może warto jednak zmienić termin zlotu? Decyzję zostawiam oczywiście Klubowiczom i zarządowi.
Co do dogadywania się ekip między sobą to mi szkoda słów... Właśnie Chorzów jest jedyną miejscówką gdzie zjeżdzają się wszyscy z południowej Polski.
Może warto jednak zmienić termin zlotu? Decyzję zostawiam oczywiście Klubowiczom i zarządowi.
olka pisze:widze że na niektórych z was nie można wcale liczyć. Jak wolicie inne imprezy od klubowych, to prosze bardzo, nikt was nie zatrzymuje, to miał być największy zlot BTS ale jak widze podejście niektórych ludzi to mi sie odechciewa... Miras sie stara, załatwia nam wszystko a wy takie coś odwalacie. Sami spróbujcie coś zorganizować to wtedy możecie wymyślać
po 1. jezeli spotkanie w lesie nazywamy spotem jeszcze najwiekszym to chyba pomylilem kluby
po 2. jezeli dacie mi wolną reke , moge zoorganizować zlot napewno dobry ustalony z gory z wladzami miasta ( Gol napewno mi w tym pomoze )
po 3. Miras to nie klubowicz , rzucic temat wypadu nad wode moze kazdy , moze w koncu zoorganizujmy ogolny zlot my jako Gospodarze dla innych klubów ?! bo narazie to męczą mnie zloty typu Silesia Biedronka Lidl i NIE PRZEKLINAMY NA FORUM kaufland , za niedlugo bedziemy stac na poboczu DTS...
Ostatnio zmieniony 2008-04-29, 19:31 przez zawias, łącznie zmieniany 1 raz.
a co, nie bedziemy gospodarzami?? Nie bedzie dla innych klubow??zawias pisze:moze w koncu zoorganizujmy ogolny zlot my jako Gospodarze dla innych klubów ?!
a kto??zawias pisze:Miras to nie klubowicz
byles w tym lesiezawias pisze:jezeli spotkanie w lesie nazywamy spotem jeszcze najwiekszym to chyba pomylilem kluby
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
1. jakie sprawnoscowioki proponujecie w lesie ? zaproscie jak najwiecej XówKrzys pisze:a co, nie bedziemy gospodarzami?? Nie bedzie dla innych klubow??zawias pisze:moze w koncu zoorganizujmy ogolny zlot my jako Gospodarze dla innych klubów ?!
a kto??zawias pisze:Miras to nie klubowicz
byles w tym lesiezawias pisze:jezeli spotkanie w lesie nazywamy spotem jeszcze najwiekszym to chyba pomylilem kluby
2.w sumie to mi to zwisa kim jest , jakos niepodszedl mi od 1 ingerencji
3.nie bylem , ale las od lasu chyba bardzo sie nie rozni.
Zawias las od lasu się nie różni ale w lesie ośrodek się różni...
Byś ruszył "kopułą" to byś się kapnął że to nie w lesie a na ośrodku który jest w lesie.
Generalnie to widzę że organizowanie czegokolwiek tu nie ma sensu. W 3 osoby się staraliśmy to było źle a reszta to miała w dupie. To zróbcie coś jako BTS i pogadamy..... Każdemu coś nie pasuje......... Czasami jak to czytam to zadaję sobie pytanie: Po co wyskoczyłem z pomysłem założenia klubu??
Byś ruszył "kopułą" to byś się kapnął że to nie w lesie a na ośrodku który jest w lesie.
Generalnie to widzę że organizowanie czegokolwiek tu nie ma sensu. W 3 osoby się staraliśmy to było źle a reszta to miała w dupie. To zróbcie coś jako BTS i pogadamy..... Każdemu coś nie pasuje......... Czasami jak to czytam to zadaję sobie pytanie: Po co wyskoczyłem z pomysłem założenia klubu??