[E46] Multimedialne e46 by M@rio
- mario.ch79
- Zaawansowany forumowicz
No a dzis zamontowane wzmachole i kondensator, narazie wszystko tak na sucho ( moze bedzie trzeba gdzies dopasowac ) jutro wykonanie mocowania na kompa i demontaz wszystkiego. Czekanie na obicie i zamontowanie . Wpadl mi do glowy jeszcze jeden pomysl a raczej dwa ale to niespodzianka hehhehe pozdrawiam no i chlopaki czas na was hehe
no mario widze ze dzialasz fajnie fajnie mam nadzieje ze w twoim autku bede mogł sobie posluchac troszke jak juz skonczysz?narazie calkiem fajnie sie to zapowiada oby tak dalej.ja stoje w miejscu ale chyba zmienie caly tyl.powodzenia w dalszej pracy.czekam na dalsze foty no i na odsluch na zywo.pozdrowionka
a tutaj nastepne fotki z prac :
pozostało tylko wykonczenie bagaznika ale to juz nie problem wykonczenie bokow oraz podłogi i szmery bajery dodatki itp i najwazniejsze NIESPODZIANKA ktora bedzie juz niedługo zdradze tylko ze chodzi o klape ale to juz pozniej wkrotce bedzie wiadomo co i jak
nastepne zdjecia wkrotce
pozdrawiam Bracie
pozostało tylko wykonczenie bagaznika ale to juz nie problem wykonczenie bokow oraz podłogi i szmery bajery dodatki itp i najwazniejsze NIESPODZIANKA ktora bedzie juz niedługo zdradze tylko ze chodzi o klape ale to juz pozniej wkrotce bedzie wiadomo co i jak
nastepne zdjecia wkrotce
pozdrawiam Bracie
Ostatnio zmieniony 2009-12-25, 11:09 przez aaddriaannn, łącznie zmieniany 1 raz.
- mario.ch79
- Zaawansowany forumowicz