II ZLOT BMW KLUB PODBESKIDZIE

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
hrex

II ZLOT BMW KLUB PODBESKIDZIE

Post autor: hrex »

[center]Obrazek[/center]

[center]PLAN IMPREZY

10:00 Oficjalne rozpoczęcie imprezy

od 11:00 Konkursy: Car-Audio oraz Najpiękniejsze BMW Zlotu

od 13:00 Konkurencje sprawnościowe oraz Konkursy dla publiczności

- Klubowe przeciąganie liny

- Próba sprawnościowa

- Konkurs na najszybszą zmianę kół w BMW

- Mini-drift

- Dla dzieci - malowanie BMW E30

17:00 Rozdanie nagród i oficjalne zakończenie imprezy.

W przerwach pomiędzy konkursami będzie dostępny plac do palenia gumy.

Na zwycięzców czekają atrakcyjne nagrody !

Koszt Wjazdu : 10 zł/samochód

REGULAMIN ZLOTU:

1.Zlot jest imprezą niekomercyjną przeprowadzaną przez BMW Klub Podbeskidzie.
2.Niniejszy regulamin obowiązuje wszystkich uczestników, którzy zobowiązani są potwierdzić pisemnie zapoznanie się z jego treścią oraz wnieść opłatę w wysokości 10 zł od samochodu.
3.Niedostosowanie się do Regulaminu skutkować będzie upomnieniem, a w przypadku powtórzenia się sytuacji, wydaleniem z terenu zlotu bez prawa zwrotu poniesionych kosztów. W przypadku zdarzeń zagrażających zdrowiu i życiu uczestników, i osób postronnych, organizatorzy zastrzegają sobie prawo do wezwania Policji lub Straży Miejskiej właściwej dla miejsca odbywania się zlotu.
4.Na terenie zlotu obowiązuje ograniczenie prędkości do 20 km/h oraz zakaz "palenia gumy" poza miejscami do tego wyznaczonymi.
5.Zabrania się pod konsekwencjami zawartymi w pkt. 3 wnoszenia na teren zlotu alkoholu, narkotyków oraz innych środków odurzających.
6.Jakakolwiek próba uruchomienia pojazdu mechanicznego przez osobę będącą pod wpływem alkoholu skutkować będzie natychmiastowym odebraniem kluczyków do czasu wytrzeźwienia, lub w przypadku odmowy wręczenia kluczyków, wezwaniem Policji. Dotyczy to sytuacji, kiedy osoba nietrzeźwa uruchamiając samochód spowodowałaby realne zagrożenie dla zdrowia i życia pozostałych uczestników zlotu.
7.Organizator nie ponosi odpowiedzialności za wszelkie szkody i zdarzenia spowodowane przez zawodników w stosunku do osób trzecich i ich mienia, oraz w stosunku do uczestników zawodów. Zawodnik bierze udział w zawodach na własną odpowiedzialność i na własne ryzyko.
8.Wymagane jest od zawodnika posiadanie aktualnego ubezpieczenia OC oraz aktualnego badania technicznego pojazdu. Zalecane jest posiadanie ubezpieczenia AC i NNW.
9.Wszelkie sprawy nie objęte niniejszym regulaminem pozostają w gestii interpretacji przez Organizatora zlotu.
10.Robimy dobrą renomę marce BMW. Chcemy być postrzegani przez ludzi jako „pasjonaci” a nie „chuligani w strojach sportowych.”
11.Za zachowanie uczestników na i poza terenem zlotu organizatorzy nie ponoszą odpowiedzialności. Oznacza to, że każdy uczestnik zlotu ponosi odpowiedzialność cywilną i karną za własne zachowanie

O godz. 9.30 spod TESCO w ¯YWCU Będzie wyjeżdżała ekipa prowadząca na miejsce Zlotu
Na kanale 5 CB będzie cały czas nasłuch, więc jak coś to pytać, tel do mnie 609 399 318 od
7.30 (Seba)
Proszę o wpisywanie sie Na listę [URL=http://.bmw.big4.pl/viewtopic.php?p=19519#19519]TUTAJ[/URL][/center]
Ostatnio zmieniony 2008-06-03, 13:22 przez hrex, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

ja bym pojechal chetnie :D jechalby jeszcze ktos??
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
olka

Post autor: olka »

ja :P
Awatar użytkownika
kisol
Zaawansowany forumowicz

Post autor: kisol »

bylem na pierwszym bylo super i jak beda mozliwosci to jade na drugie tez :grin:
virus

Post autor: virus »

ekipa z Siemianowic śląskich jedzie na pewno a będzie od nas około 9 samochodów
Ficek

Post autor: Ficek »

Ja bym sie pisał mam nadzieje ze juz nową bryczką :mrgreen:
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

POLECAM :!: Byłem w zeszyłm roku i było świetnie :)

Niestety w tym roku nie dam rady :)
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

mozliwe ze pojade, w zeszlym roku niebylem ale slyszalem dobre opinie wiec warto pojechac :)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
przemek

Post autor: przemek »

jak na dzień dzisiejszy mnie nie będzie ale jeszcze dużo czasu wiec mam nadzieje ze palny mi sie zmienia
egzekutor

Post autor: egzekutor »

no ja tez sie zjawie braciszek pewnie tez no i postaram sie skrzyknac paru kumpli
nie zrzeszonych
pozdrowionka
pisarek

Post autor: pisarek »

jeszcze miesiac ale w sosnowcu pewnie pomyslimy nad tematem:)
zawias

Post autor: zawias »

jak zdąże z przekladka itd. to pojade :mrgreen:
adamwsb

Post autor: adamwsb »

ja nie chce obiecywac ale tak na 50% pojade :)
Awatar użytkownika
Damiano
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Damiano »

no w zeszłym roku było całkiem fajnie jak mi sie uda też może podaje :roll:
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

musze bagaznik skonczyc na zywiec bo chce tam brac udzial w car audio :D:D
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
ODPOWIEDZ