haha,nie napisalem ,ze krece ja caly czas do 7 tys raz mi sie zdarzylo jak ja kupilem,(sprawdzalem dokad sie kreci)za bardzo sznunje moja becinke ,chodzilo mi o to,ze piszecie,ze wam sie kreci do 6250,a na gazie niema odcinki i kreci do oporu przynajmniej u mnie .Jak sie z kims scigalem to krecilem max do 5-5,5tys a to sie zdarzalo bardzo zadko!!! normalnie jezdze nie przekraczajac 3tysadamwsb pisze:a pozniej masz motor do wymiany!!
możliwe lu nie
Obawiam sie ze to troche... nienaturalkne ze 320-tka w E30 leci 225km/h
Nienaturalne tymbardziej ze odcina Ci na innych biegach inaczej a na 5-tce inaczej co jest... dziwne
Dyfer ma tyle do tego ze jak skraca przelozenie to zwawiej sie przyspiesza, a jak wydluza przelozenie to wybaczcie ale przy ksztaltach E30 to piaty bieg nigdy nie dociagnal do 6 tys obr.
Wiec jezeli krotsze to nie mozliwe, jezeli standart to musialbyc gorka , jezeli dluzsze to nie mozliwe , albo zegary szwabia ostro. A jezeli jest wszystko ok, to gratuluje.
Nienaturalne tymbardziej ze odcina Ci na innych biegach inaczej a na 5-tce inaczej co jest... dziwne
Dyfer ma tyle do tego ze jak skraca przelozenie to zwawiej sie przyspiesza, a jak wydluza przelozenie to wybaczcie ale przy ksztaltach E30 to piaty bieg nigdy nie dociagnal do 6 tys obr.
Wiec jezeli krotsze to nie mozliwe, jezeli standart to musialbyc gorka , jezeli dluzsze to nie mozliwe , albo zegary szwabia ostro. A jezeli jest wszystko ok, to gratuluje.