oczywiscie jest przyciemniane folia, ale dokladnie jaka (ile procent) to zapomnialem, ale jak sie spotkam z tym kolesiem to dopytam i napisze
dave zgadza sie alpejskie klimaty
gdzie niegdzie jak sie chcialo stanac zeby zrobic fotki to ostro wadziłem "brzuchem" mimo tego ze niemam az tak duzej gleby i niestety z niektorych bardzo fajnych miejsc musialem zrezygnowac
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
dzieki dzieki
do mojej pracy określenie gangsta niepasuje ale niech będzie
ale jak by bawarka była czarna to juz byloby swietnie
jeszcze tylko tyl swiatla takie jak ma zawias i to bedzie chyba na tyle zmian w mojej bawarce
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
Przygoda pisze:dzieki dzieki
do mojej pracy określenie gangsta niepasuje ale niech będzie
ale jak by bawarka była czarna to juz byloby swietnie
jeszcze tylko tyl swiatla takie jak ma zawias i to bedzie chyba na tyle zmian w mojej bawarce
Wiesz co Gol'u jak by cię tak ubrać w skórę, ogolić na łyso...
To co drugi by powiedzał GANGSTA patrząc na wygląd......
dobre Tomek dobre
jeszcze bym musial troche na silownie pochodzic i cos pocwiczyc .... nad tym juz pracuje, narazie jest 8 miesiecy ciaglych treningow wiec jeszcze z rok i pozostanie ogolic sie na łyso i skore zakupic i bedzie OK
Przygoda pisze:dobre Tomek dobre
jeszcze bym musial troche na silownie pochodzic i cos pocwiczyc .... nad tym juz pracuje, narazie jest 8 miesiecy ciaglych treningow wiec jeszcze z rok i pozostanie ogolic sie na łyso i skore zakupic i bedzie OK
Hahaha.... Ty bez siłki wyglądasz jak szafa... Hmmmm Ciekawie co będzie za rok... Pudzian będzie miał na noc
No a potem tak jak Ariel napisał tylko 7er ci pozostanie
pozyjemy zobaczymy,
na silce cwicze bo poprostu chce wczesniej grałem w piłke w klubie a teraz cwicze na silowni z kumplami z roboty
a co do 7 to sie zobaczy moze za pare lat jak sie czlowiek wyszaleje
Krzyś bierz kobietke na weekend i jechane a foty po drodze porobisz bo miejsc i widokow od groma, tylko trzeba uwazac zeby czegos nieurwac jak nisko auto zawieszone