jak nie rozumiesz tego co napisałem to napisz a nie strasz dzieci mikołajem:) a po drugie powinieneś karać każde formy slangu gdyż nie są one zgodne z poprawną polszczyzną której jesteś tak wielkim fanem ,jak widać
gromozur pisze:jak nie rozumiesz tego co napisałem to napisz a nie strasz dzieci mikołajem:) a po drugie powinieneś karać każde formy slangu gdyż nie są one zgodne z poprawną polszczyzną której jesteś tak wielkim fanem ,jak widać
Rozumiem co napisałeś. Kiedyś na samym początku już była dyskusja na ten temat a że jesteśmy klubem ze Śląska to nie znaczy że mamy pisać po śląsku bo są tu też inni i oni mogą tego nie rozumieć
Krzys pisze:a ja dalej z moje sie nie zabralem. Ale mam wizje dzieki edkowi
A tam Krzysiu przesadzasz hehe w razie czego służymy pomocą
olka pisze:Co do car audio to naprawdę nieźle się prezentuje i zapewne tak samo gra, jestem ciekawa efektu końcowego
Co do wyglądu to jeszcze jest kilka poprawek pozostało no i oczywiście wykończenie tego wszystkiego na OK. A jak gra powiem tak efekt został osiągnięty tak jak chcieliśmy i tak wyszło została tylko przednia scena i montaz PC`ta ale to kwestia czasu bo teraz nagłaśniamy inne auto. No i mała niespodzianka od firmy która tez będzie czekała na montaż .
W wolnej chwili będzie foto relacja