[E36]wymiana świec

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
cybek1984

[E36]wymiana świec

Post autor: cybek1984 »

dzis wymienilem filtry i olej na mobil 1 polsyntetyk nie wiem czy dobrze zrobilem bo nie mam pojecia co mi tam wczesniej siedzialo i przy okazji chcialem wymienic komplecik swiec i tu moje pytanie nie wiem jak sie do nich dostac czy potrzebny jest jakis specjalny klucz czy co, bo dojscie do nich jest naprawde kiepskie, moze to banalne zdawaloby sie pytanie ale mam problem.
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 09:02 przez cybek1984, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

Zobacz do zestawu kluczy w bagażniku ja mam tam klucz do świec :wink:
Obrazek
przemek

Post autor: przemek »

taki długi klucz powinieneś mieć on sie trochę rożni od innych kluczy :P
Darkshine

Post autor: Darkshine »

Tylko skombinuj sobie jakiś twardy pręt do tego klucza bo ciężko jest odkręcić , ja złamałem jeden śrubowkręt , dopiero w akcie desperacji miałem wiertło widie które wytrzymało :mrgreen:
Załączniki
BMW.JPG
BMW.JPG (32.17 KiB) Przejrzano 84 razy
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

tam w zestawie jest i taki precik do swiec ;)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
cybek1984

mam i precik i klucze w bagazniku tylko musze sie do tego jakos zabrac :) nie wiem czy mi sie to uda ale poproboje :)
przemek

jak coś to pisz jutro do południa mam czas to przyjadę Ci pomóc i pamiętaj nie pomyl kolejności fajek
cybek1984

przemek pisze:jak coś to pisz jutro do południa mam czas to przyjadę Ci pomóc i pamiętaj nie pomyl kolejności fajek
no to super :)
przemek

odezwij sie na GG to sie dogadamy :razz:
ODPOWIEDZ