zawias pisze:nowe forum , nwoe skóry , do dupy z tym wszystkim , jestem za do powrócenia na starą skóre .... dno i tyle... az niechce mi sie tu wchodzić ...
Zgadzam się. Forum jest najbardziej nieczytelnym jakie kiedykolwiek odwiedziłem.
Auto w tle strony głównej porażka (ma ktoś takie?)
Te "lampy" na górze porażka, jak na forum NFS dla nastolatków
Czcionka nieczytelna - jasna na czarnym tle, kto to wymyślił?
Gdyby nie możliwość zmiany stylu forum w profilu (używam subSilver bo na te startowe nie moge patrzeć) to nawet bym tu nie zaglądał.
Ogólnie nie robi dobrego wrażenia, i z pewnością odstrasza nowych potencjalnych użytkowników taką formą.
na poczatku tez mi sie to nie podobalo ale do wszytskiego da sie przyzwyczaic
z mojej strony wygląda to tak : jak jestem na forum bts to sie czuje jak w domu a jak wejde na inne forum to niewiem co gdzie i jak wiec wydaje mi sie ze KORONA czesciej siedzi na innych forach i do nich jest przyzwyczajony bardziej czy niemam racjii ??
Tak długo jak chwalili stronę startową to o zamykaniu nikt nie myślał
To Wasze forum ale naprawdę nie robi dobrego wrażenia przy pierwszym zetknięciu, no chyba że ktoś nie odwiedza innych. Może zmienić styl domyślny na bardziej przejrzysty a kto chce to wybierze sobie to czarne z obrazkami z NFS ?
tez czasem zmieniam na sub silvera bo te forum jest niedopracowane graficznie i czasem zle swie wyswietlaja niektore rzeczy. Patrzac na inne fora to wlasnie widze ze jako nieliczni mamy inny styl niz sub silver
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
korona pisze:
Gdyby nie możliwość zmiany stylu forum w profilu (używam subSilver bo na te startowe nie moge patrzeć) to nawet bym tu nie zaglądał.
Ja też używam subSilver bo czarne tło jest na serio kapa
Darex pisze:Adam ja też mam subsilvera, ten jest za czarny i nie czytelny.
Forum powinno sie czytać jak poranną gazetę ma być prosta i czytelna.
Czyli nie jestem sam, inni też uważają że forum jest nieczytelne.
Mam jeszcze jedno ale:
- skoro chcecie mieć obrazki w podpisach - OK - ale może ograniczyć ich rozmiar np do wysokości max 50 pikseli. W tej chwili przeglądając forum wertuje się duże, powtarzające się obrazki. Czemu ma to służyć?
Dodam również, że jestem zarejestrowany na tym forum od bardzo dawna i jedyną rzeczą przez jaką nie udzielałem sie wcześniej na forum to własnie ten czarny styl