Relacja 11.III.2007r. -> Żory/Gwaruś...
Spocik piekny, podziekowania dla kierowcy bialego e30 316 za przywiezienie grila (zapomnial mi sie przedstawic), kielbaski wyszly na nim super, gorzej sie spisali ci co obiecali ze wezma wegiel ale pozniej pojechali i kupili dla nich tez wielkie dzieki.
ladne palenie gumy i drift, szkoda ze pacholki sie nie przydaly (za wziecie ich tez wielki plus) ale na nastepny spot ustalimy jakies konkretne konkurencje i mysle ze to tez wypali.
Miejsce na spot jak najbardziej konkretne, odludne, nikomu sie nie przeszkadzalo, ale tlumy gapiow byly
Osobiscie zaluje ze tylko 3 autka z seri e30 byly i tylko moja bez dachu, szkoda ze jedna sie popsula bo pokaz driftu byl ciekawy.
Ostatni zlotowicze pojechali o godzinie 19
ladne palenie gumy i drift, szkoda ze pacholki sie nie przydaly (za wziecie ich tez wielki plus) ale na nastepny spot ustalimy jakies konkretne konkurencje i mysle ze to tez wypali.
Miejsce na spot jak najbardziej konkretne, odludne, nikomu sie nie przeszkadzalo, ale tlumy gapiow byly
Osobiscie zaluje ze tylko 3 autka z seri e30 byly i tylko moja bez dachu, szkoda ze jedna sie popsula bo pokaz driftu byl ciekawy.
Ostatni zlotowicze pojechali o godzinie 19
PP100 fotki ktore zamiescil MAVERICK sa bardzo dobrej jakosci, tylko musisz na nie kliknac, otworzy Ci sie fotosik.pl z tym zdjeciem a potem na lupe z "+" i bedziesz mial mega wielkie
Dodane po 29 minutach:
KOlEBKA szczegolnie smaczne byly te ktore piekly sie na drzewie z lasu (dobrze ze takowy byl) hahahahah, Juz sie przedstawiam Krzysiek ----> leMaN. Jakby nie bylo to wytrwalismy do samego konca, dwie ostatnie E30 odjechaly z placu.
Pozdro
Dodane po 29 minutach:
KOlEBKA szczegolnie smaczne byly te ktore piekly sie na drzewie z lasu (dobrze ze takowy byl) hahahahah, Juz sie przedstawiam Krzysiek ----> leMaN. Jakby nie bylo to wytrwalismy do samego konca, dwie ostatnie E30 odjechaly z placu.
Pozdro
Bylo super. Dziekuje panom z okolic Opola. Szkoda mi tylko tej jednej e30. Mam nadzieje ze dojechal szczesliwie. Dzisiaj seria 7 krolowala w zadymie. Dziekuje Wam wszystkim ze byliscie na spocie. Optymalna ilosc aut no i grill i maly pokaz. Prosilbym zeby zrobic liste kto byl i kto by chcial zostac klubowiczem naszym. Zajalbym sie tym ale nie mam neta jeszcze przez kilka dni. Jeszcze raz dzieki!!!
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
Dziekuje wszystkim za mile towarzystwo i kulturalna zabawe! Ciesze sie ze moglem byc razem z Wami i dobrze sie bawic. Mam nadzieje ze narodzila sie wlasnie nowa swiecka tradycja spotkan slaskich fanow BMW
Ponizej wrzucam galerie zrobiona na szybko, niestety musze kupic aparat z prawdziwego zdazenia bo moj Canon ma juz 8 latek i widac ze jest juz cieniutki
http://stud.wsi.edu.pl/~elwis/silesia/thumb.html
Tutaj galeria mojego kolegi Przemka, ktory przyjechal cytrynka razem z familia:
http://www.sawan.com.pl/~jero/bmw/Page.html
Ponizej wrzucam galerie zrobiona na szybko, niestety musze kupic aparat z prawdziwego zdazenia bo moj Canon ma juz 8 latek i widac ze jest juz cieniutki
http://stud.wsi.edu.pl/~elwis/silesia/thumb.html
Tutaj galeria mojego kolegi Przemka, ktory przyjechal cytrynka razem z familia:
http://www.sawan.com.pl/~jero/bmw/Page.html
Dzisiaj wieczorem zabiore sie za zgranie zdjec, moze jakis klip z tego zrobie, zgram tez filmik z kamery i troche przy nim pomajstruje, pewnie troszke to potrwa, ale mam nadzieje ze efekt bedzie ok.
Spocik bardzo udany, przedewszystkim frekwencja dopisala. Fakt pacholki przeszkadzaly(szczegolnie mnie jeden ihihih DZIeKI ZA WYDOBYCIE GO SPOD AUTA!) pacholki jak najbardziej sie przydadza, ale trzeba to jakos zorganizowac na przyszlosc.
pojechalismy szybciej bo zona jednego z kolegow musiala isc do pracy siostra mojej kobiety urodzila dziecko i ze zlotu odrazu jechalismy do szpitala zobaczyc lAURE(mam ponoc byc chrzestnym <wow>) Wiec trzeba bylo jej pokazac jakies BMW na kamerze, zeby ja oswajac powoli z tematem .
Z reguly to my dlugo siedzimy ale wyszlo jak wyszlo.
Napewno za jakis czas znow cos bedzie wiec wpadniemy na 100% .
Spocik bardzo udany, przedewszystkim frekwencja dopisala. Fakt pacholki przeszkadzaly(szczegolnie mnie jeden ihihih DZIeKI ZA WYDOBYCIE GO SPOD AUTA!) pacholki jak najbardziej sie przydadza, ale trzeba to jakos zorganizowac na przyszlosc.
pojechalismy szybciej bo zona jednego z kolegow musiala isc do pracy siostra mojej kobiety urodzila dziecko i ze zlotu odrazu jechalismy do szpitala zobaczyc lAURE(mam ponoc byc chrzestnym <wow>) Wiec trzeba bylo jej pokazac jakies BMW na kamerze, zeby ja oswajac powoli z tematem .
Z reguly to my dlugo siedzimy ale wyszlo jak wyszlo.
Napewno za jakis czas znow cos bedzie wiec wpadniemy na 100% .