Relacja 11.III.2007r. -> Żory/Gwaruś...

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
killer

Post autor: killer »

No fajowo bylo tylko po tym spotkaniu kombinuje jak polepszyc moja bestyjke nic tylko pozyczka i wio do przodu,,,,ale nastepnym razem trzeba cos machnac w sobote zeby po
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

no tez tak mysle zeby nastepny spocik zrobic w sobote a pozniej na jakies dicho :D

Pozdrawiam! :D
Obrazek
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Nie wiem co do Dicha... :D POmysl sobie wczoraj bylo +/- 30 aut... a ktore Dicho ma taki Parking :?:
Pomysl fajny ale gorzej bedzie z wykonaniem...
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

Jakby nie bylo to wytrwalismy do samego konca, dwie ostatnie E30 odjechaly z placu.

Fakt, az sie nieciekawie robilo :) bo ciemnio jak cholera plac na zadupiu a nas raptem 3os.

Trafiles pozniej bez problemu??

W zyciu bym nie zgadl ze to ty :) bo masz napisane ze jestes z Pszowa a rejestracje masz wodzislawskie!? w pszowie tak daja czy cos pokombinowales?

Cos malo tych fotek jak na tyle aparatow co tam cykalo, fotki sa na innych forach czy jak??
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

napewbno wszyscy nie pojada na dicho. Gdzie jest reszta filmikow i zdjec??
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
meverick

Post autor: meverick »

Ciag dalszy:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Jak bede mial troche czasu to zrobie prezentacje
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

Krzys pisze:napewbno wszyscy nie pojada na dicho. Gdzie jest reszta filmikow i zdjec??

DOKlADNIE!!!!
Obrazek
meverick

Post autor: meverick »

Fotki sa jeszcze w dziale "nasze BMW" mozna je przeniesc tu . Mam pytanko jak lub czym wstawic filmiki?
http://www.wrzuta.pl/film/g9R0SqBSbA/
Ostatnio zmieniony 2007-03-12, 21:21 przez meverick, łącznie zmieniany 1 raz.
siwyE30

no ladnie...

Post autor: siwyE30 »

Masakra, jedyna osoba ktora cokolwiek mi wspomniala o spocie byl Tomek, niestety napisal mi w sobote czy bede a ja codziennie nie sprawdzam maila. Dopiero dzisiaj przeczytalem jego wiadomosc a tu juz po wszystkim :( Fakt - troche w tym wszystkim mojej winy bo ostatnio nie bywalem na forum, ale myslalem, ze o klubowiczu nie zapomnicie... leMaN, Ty nie masz mojego numeru telefonu? Jak patrze na fotki ze spotu to az mi sie lezka w oku kreci :( mam nadzieje, ze juz myslicie o nastepnym bo teraz juz na pewno nie przegapie. Ostatnio mialem duzo spraw na glowie i dlatego nie mialem czasu wpadac na forum, ale teraz, kiedy mam juz neta w swoim mieszkaniu to postaram sie nadrobic zaleglosci. Pozdrawiam wszystkich co o mnie zapomnieli :lol:
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

meverick pisze:Mam pytanko jak lub czym wstawic filmiki?
www.wrzuta.pl
Obrazek
siwyE30

kolebka pisze:Spocik piekny, podziekowania dla kierowcy bialego e30 316 za przywiezienie grila (zapomnial mi sie przedstawic), kielbaski wyszly na nim super, gorzej sie spisali ci co obiecali ze wezma wegiel ale pozniej pojechali i kupili dla nich tez wielkie dzieki.

ladne palenie gumy i drift, szkoda ze pacholki sie nie przydaly (za wziecie ich tez wielki plus) ale na nastepny spot ustalimy jakies konkretne konkurencje i mysle ze to tez wypali.

Miejsce na spot jak najbardziej konkretne, odludne, nikomu sie nie przeszkadzalo, ale tlumy gapiow byly

Osobiscie zaluje ze tylko 3 autka z seri e30 byly i tylko moja bez dachu, szkoda ze jedna sie popsula bo pokaz driftu byl ciekawy.

Ostatni zlotowicze pojechali o godzinie 19 :)

Myslisz, ze ja nie zaluje, ze byly tylko 3 E30, ale tak jak juz wczesniej wspominalem - za po
LeMaN

Post autor: LeMaN »

Siema Siwy! Wlasnie ze sie mylisz, bo ja do CIebie tez napisalem na GG (bo tylko taki mam do Ciebie kontakt, myslalem ze mam numer telefonu,ale jednak nie mam) co prawda napisalem w niedziele ale jeszcze jakbys przeczytal to bys mial czas na dotarcie spokojnie, takze nie zapomnialem o Tobie. Szkoda ze CIe nie bylo, ale mam nadzieje ze na Torun sie piszesz, o ile nie bedzie jakiegos zlotu jeszcze przed :)

Pozdro
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

leMana samochodzik smigal znakomicie, jakis inny wlasciciel e30 (zielonej 2,5 litrowki) chcial sobie podriftowac i chyba wydmuchal uszczelke, w kazdym razie silnik mu zaczal mulic.

Szkoda ze Ciebie nie bylo e30 by mialy wieksza reprezentacje, ale poprawimy to nastepnym razem co?
Jeztom

Post autor: Jeztom »

Wklejam kilka fotek od nas, duzo ich nie ma, bo na kamerze sie skupilismy bardziej. Filmik juz jest zrobiony, pociety, posklejany i podklad muzyczny tez jest. I tu mam problem :/ Filmik zajmuje 3,3GB, musze go zkompresowac dosyc porzadnie bez znacznej utraty jakosci, wiec bedzie jutro dopiero...
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek
siwyE30

kolebka pisze:leMana samochodzik smigal znakomicie, jakis inny wlasciciel e30 (zielonej 2,5 litrowki) chcial sobie podriftowac i chyba wydmuchal uszczelke, w kazdym razie silnik mu zaczal mulic.

Szkoda ze Ciebie nie bylo e30 by mialy wieksza reprezentacje, ale poprawimy to nastepnym razem co?
Nastepnym razem sprobuje wziac ze soba jeszcze dwoch kolesi, ktorzy jezdza E30-stkami takze na pewno bedziemy dumnie reprezentowac nasz "rod". Gdzie Ty mieszkasz KOlEBKA to, ze w Rybniku to wiem, ale jak moglbys dokladniej...?
ODPOWIEDZ