kocik pisze:hihi kolejne cabrio jak tak dalej pujdzie to chyba sam zostane przy coupe w klubie
nie bój
Co do autka to jak dla mnie jest gicio tylko kup tę dokładkę do przedniego zderzaka jak najprędzej no i nie wiem jak długo wytrzymasz z taką słabą glebą ale ja cię do obniżania nie namawiam .Generalnie autko perfekcja .Wielkie gratki jeszcze raz Ficek
Nooo ficek G R A T U L U J E super cabrio i ładne serduszko Ja sie zgodze w stu procentach z Adamem Białe gierunki tylne lampki tez wymiana, Dobra gleba, ładna felga 17" (zapomnij o 18") i dokładka pod zderzak i bedzie naprawde miodzio PZDRO!
wyjaśniliśmy sobie wszystko z Fickiem na PW, znajomy który jest na kupnie cabrio, akurat ogladał ten egzemplarz, pewne sprawy mu nie pasowały dlatego odpuścił , o niektórych Ficek wiedział, niektóre zostały naprawione jeszcze przez poprzedniego własciciela .
pozdro
Ficek a takie coś masz ,a jak nie czy planujesz :
Tak pytam bo ja jak bym miał cabrio to pierwszą rzeczą jaką bym dokupił byłby właśnie hardtop no chyba ze od razu kupiłbym autko na wypasie z nim http://www.allegro.pl/item371087678_dac ... _e_36.html