[E36] Alpinweiß II by MaRio
- MaRio-sKaTe
- Zaawansowany forumowicz
[E36] Alpinweiß II by MaRio
Prezentuje moją śnieżynke
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 13:25 przez MaRio-sKaTe, łącznie zmieniany 1 raz.
- MaRio-sKaTe
- Zaawansowany forumowicz
Na początku chciałbym wszystkim podziękować za dobre słowo, napewno motywuje to do dalszych modów
DAREX, pomyślimy
Przygoda, albo cały M-pakiet, albo wogóle, M-pakietu od groma, więc raczej zostanie tak jak jest
Killme, silnik niestety skromnie - 1.8i Ale jedynie co mogę się pochwalić, to w idealnej kondycji, po wymienie wszystkiego co się da i zniwelowaniu bociana poprzez zrobienie hydrauliki silnika. Spokojnie wkręca się do 6200 i nie jest to typowy benzynowy silnik diesela (czy. bocian)
cybek1984, dokładnie
tomash, wiem wiem co byś zmienił, ale wydaje mi się że czarne klamki + element lusterek idealnie kontrastuje z białym i pasuje do słupka
Na dzień dzisiejszy w planach mam:
- wymienić końcowy tłumik
- dołożyć coś z elektryki
- może skóra?
DAREX, pomyślimy
Przygoda, albo cały M-pakiet, albo wogóle, M-pakietu od groma, więc raczej zostanie tak jak jest
Killme, silnik niestety skromnie - 1.8i Ale jedynie co mogę się pochwalić, to w idealnej kondycji, po wymienie wszystkiego co się da i zniwelowaniu bociana poprzez zrobienie hydrauliki silnika. Spokojnie wkręca się do 6200 i nie jest to typowy benzynowy silnik diesela (czy. bocian)
cybek1984, dokładnie
tomash, wiem wiem co byś zmienił, ale wydaje mi się że czarne klamki + element lusterek idealnie kontrastuje z białym i pasuje do słupka
Na dzień dzisiejszy w planach mam:
- wymienić końcowy tłumik
- dołożyć coś z elektryki
- może skóra?