jesli chodzi o silnik to wcale te 1.6 ekonomiczne nie jest, był juz gdzie temat na forum ile spalają nasze autka ! lepszy by był 1.8 113 KM bo te 101 nie daje rady w tej budzie......i spalanie wyższe
Jak juz mowiłem napewno bedzie kiedys inna z wiekszym silnikiem ta mi narazie wystarcza i nie narzekam... No mam oryginalne lampy Brat mojej laski ma popatrzec mi za lampami do tyłu i przodu w niemczech wiec jak bede zmieniał to chyba przod i tył odrazu o ile bedzie miał czas to ogladania lamp.....
idzi89 tyl lampki z bialym kierunkiem typu M3 tylko nieorginalne sa w katowicach za 249 złł
tylko nie wiem czy maja do sedanow, ja do swojej coupe juz zamowilem
a po za tym to co trzeba pod kolr i juz bedzie lepiej
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
Koledzy mają racje wywal tylne lampy bo one kompletnie nie pasuja do bmw, najlepiej czerwone z białym kierunkiem, a jak brak kasy to zaloz oryginalne z pomaranczowym !! z przodu te co zamierzasz kupić to dobry wybor tez mam je w planach za niedlugo zakupić... Zderzaczki m3 i bedzie wypas :)powodzonka w modach !!
Zwyciężać Mogą Tylko Ci, Którzy Wierzą, Że Mogą !!
No chodze do ZSH i parking proboszcz pozycza hehe ;) bo ten koło nauczycieli to bardzo wielki jest hehe no juz wiem wiem ze te tylnie lampy mam wymienic :P