Dowiedzialem sie od kolegi z Wodzislawia ,ze w najblizsza niedziele tj. 18.03.07r. ok godz 18 przy walach przeciwpowodziowych w Krzyzanowicach (bardzo dlugie ,proste odcinki drogi o znikomym natezeniu ruchu) bedzie kilkanascie samochodow, m.in. BuniE. Z tego co wiem ostatnio byl tam Kadet ktory szedl leb w leb ze scigaczem moze tam wpadne. To tak dla informacji , moze bedzie ktos jeszcze chetny. Jak sie dowiem dokladnie o ktorej godzinie to uaktualnie posta. Pozdro.
no no to moze warto sie tam pojawic tak poogladac bo moje ciezkie autko to raczej nie konkurencja jedzie wstepnie ktos z Rybnika ?? bo nie mam pojecia jak tam dojechac??
Jutro kolo poludnia bede wiedzial dokladnie o ktorej sie tam zbieraja, to napisze tutaj. Do poludnia mam robote z moja bunia Bede jechal z Jankowic wiec mozemy sie umowic gdzies, moje gg 6250939. Jest to niedaleko dyskotek "Magic" i "Manhattan"
Ostatnio zmieniony 2007-03-17, 19:24 przez BaracuSS, łącznie zmieniany 1 raz.
Niee... Wjazd musze zrobic bo za pierwszym razem darlem po ziemi...
A D2 jak dobrze pojdzie wszystko tak ja teraz to w przyszlym roku wymieniam razem z feglami
Kij z tym...
KTO JEDZIE PRZEZ RYBNIK : BO CHeTNIE BYM SIe ZABRAl POPATRZEc...
Gadalem z kolega z Wodzia i powiedzial ,ze w taka pogode watpi zeby tam ktos chcial jechac bo nawet z auta sie nie chce wychodzic a nasze bestie na takim asfalcie to nawet przyczepnosc ciezko beda mialy zlapac przy ekstremalnych startach . Ma mi dac znac jak pojada, dla chetnych moj numer 501637234.
Narazie nie ma czym sie chwalic, normalnie wstydze sie alumow patrzac na te wasze. A zderzak juz w garazu lezy, czekam na niebieskie zegary, progi i brewki