technolo pisze:no jasne a jak ktos ma biedne 1,6 to juz o nim zapominaja.
prosze mnie ladnie wpisac na liste klubowiczow bo mi smutno
Chyba nic z tego nie bedzie... Jak narazie cie na zadnym spotkaniu nie widzialem a za daro tym nie dzielimy...
jasne ze na zadnym
a ze spocik w zabrzu to kto rozdmuchal na dobre 70 bryczek (jak i nie wiecej) a w tym czasie na forum bylo moze 30 ludzi
zreszta niewazne ja sie na sile wkrecac nigdzie nie bede jak mnie niechca
pozdro i do zobaczyska gdzies kiedys
technolo pisze:no jasne a jak ktos ma biedne 1,6 to juz o nim zapominaja.
prosze mnie ladnie wpisac na liste klubowiczow bo mi smutno
Chyba nic z tego nie bedzie... Jak narazie cie na zadnym spotkaniu nie widzialem a za daro tym nie dzielimy...
jasne ze na zadnym
a ze spocik w zabrzu to kto rozdmuchal na dobre 70 bryczek (jak i nie wiecej) a w tym czasie na forum bylo moze 30 ludzi
zreszta niewazne ja sie na sile wkrecac nigdzie nie bede jak mnie niechca
pozdro i do zobaczyska gdzies kiedys
to nie jest ze Cie nie chce nikt do klubu tylko to jest jednym z warunkow zeby zostac klubowiczem. Poprostu trzeba sie spotkac pogadac i wogole. Tak to bysmy mogli wszystkich na czerwono zrobic i bez problemu.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Tylko ze z relacji Bizkita kolege Technolo ilosc aut przerosla i sie zmyl...
I sie bajzel zrobil...
Tak czy siak... Jestes na spotkaniach, bierzerz udzial w zyciu forum, placisz skladki - jestes klubowiczem...
No w tym miesiacu zaczniemy dawac bo za cos trzeba zrobic naklejki i flage...
Jakies ulotki tez by sie przydaly...
Mysle ze moze wpisowe do klubu by wynosilo 20zl a potem roczna skladka 50zl jak na to patrzycie panowie : :
spoko
ale roczna stawka przynajmniej dla mnie wydaje sie smieszna bo przez rok mozna 10 razy auto zmienic ja bym proponowal zbierac co kwartal i bedzie gitara