2 rocznica klubu :) 18 Pa¼dzniernik

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

w sumie czemu mialbym nijechac ze swoja narzeczona :)
ale duzo bedzie zalezec od terminu i kosztow tej imprezki
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Hmmmmm co tak malo propozycji :?: :?: Nikt nic nie daje a pozniej mowicie ze za daleko :PP
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Tomek ja np. nieznam jakis konkretnych miejsc gdzie byliby w stanie pomiescic tyle osob i samochodow, na zlocie podbeskidzia byla mowa o Wisle i spoko, jest tam pensjonat, kwatera prywatna czy cos w tym stylu, http://www.wisla.ameryka.e-noclegi.net.pl/
tylko nie wiem ile tam maja dokladnie miejsc i wiecej niz 5-7 aut na plac raczej niewjedzie z tego co pamietam, a pokoje fajne i miejsce do grila tez jest

w zaleznosci od terminu (wrzesien u mnie moze byc bardzo ciezko) ja z narzeczona pisze sie na wyjazd
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Swobi

Post autor: Swobi »

kolebka pisze:odezwał sie ten co pierwszy poszedł spać :P
Bo mnie przecież coś trafi zaraz :evil:
bociek

Post autor: bociek »

terz bedzie trzeba wprowadzic zakas pojscia spac przed godzina 2 :D albo dac swobiemu klucze do pokojow :D

[ Dodano: Sro Cze 18, 2008 5:53 pm ]
no i ktos jakis pomsyl ma na te urdzinki ??? bo widze ze temat ucichł
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

a moze by tak stara niezniszczalna poczciwa rybnicka kotwica? z tym ze tam na bank bedzie zimno :/
Ficek

Post autor: Ficek »

jak ma byc zimno to lepiej poszukac gdzies indziej ale jestem za tym zeby zrobic to gdzies w naszych rejonach
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

zablisko tez niema co robic takiej imprezki, bo moze coniektorzy do domow pouciekaja ;)

[ Dodano: Nie Cze 22, 2008 9:06 pm ]
no to co z ta impreza :?:
miras rzucil propozycje zeby imprezke zorganizowac we wrzesniu bo jeszcze cieplo moze byc, a po za tym Ci co studiuja maja jeszcze wolne od zajec
ja jestem chetny w terminie od 1 do 10 wrzesnia gdyz w tym okresie mam urlop, nastepna czesc wrzesnia raczej odpada bo bede wyjezdzal sluzbowo na kilka dni ale jeszcze niewiem dokladnie kiedy (bedzie to napewno druga polowa wrzesnia) a pozniej u mnie dopiero pazdziernik wchodzi w gre
Obrazek

zawias

Post autor: zawias »

no wlasnie bo ja tym razem na roczek podskocze napewno :mrgreen:
MIRAS
Maniak forumowy

Post autor: MIRAS »

myślę ze to dobry termin można pogrilować do puzna bo powinno być jeszcze ciepło a pensjonat zaproponowany przez przygodę też wygląda ok a istotne jest to żeby w razie nie pogody była możliwość zaimprezowania .a co do ceny to podejrzewam że we wrześniu tj. po sezonie będzie możliwość negocjacji cen przy większej ilości rezerwowanych miejsc.w tej imprezie nie jest istotna ilośc samochodów tylko frekwencja klubowiczy dlatego im mniej kierowców tym lepiej ale to są sprawy do dogadania
olka

Post autor: olka »

ja też jestem za wrześniem
bociek

Post autor: bociek »

hehe ja w tych terminach mam egzaminy ale tez wpadne :D tylko napiszcie gdzie :D
Ficek

mi pasuje kazda data ale jestem za wrzesniem zeby jeszcze było chociaz troche ciepło :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

na chwile obecna zbyt wielu chetnych niema i niema tez zbytniego zaiteresowania ta impreza :(
Obrazek

Ficek

Czas leci powinnismy juz sie troche interesowac tematem. Golu wczesniej dał propozycje wyjazdu do wisły a dokładnie tu --------> http://www.wisla.ameryka.e-noclegi.net.pl/ Ile osób było by za tym zeby wybrac sie na 2 rocznice klubu własnie tam i mam propozycje terminu na 5,6,7 wrzesnien (oczywiscie jest to PT,SO,N) są to 3 dni widomo jezeli wiekszosc była by bardziej zdecydowana na 2 dniowy wypad to mozemy jechac naprzykład na PT,SO lub SO,N wszystko było by jeszcze do dogadania.

1. Czy miejscówka jest dla was odpowiednia ?????
2. Czy termin 5,6,7 jest ok ?????
3. Ile osób wogule pisze sie w 100% na 2 rocznice klubu ?????
ODPOWIEDZ