2 rocznica klubu :) 18 Pa¼dzniernik
a wiec jesli ten termin to mi odpowiada w 100% (jesli niebedzie wypadkow losowych)
termin spoko bo studenci maja wolne jeszcze a do tego moze byc cieplo
bylem tam osobiscie i w pokoju ktorym bylem super naprawde wysoki standart wiec moge polecic, wlasciciel tez bardzo mily facet wiec jak wieksza ekipa by pojechala to moze cos sie utarguje
niewiem jeszcze ile tam jest miejsc ale to sie ustali, no i jeszcze musialbym dowiedziec sie jak z miejscami w tych dniach co napisal Ficek
Ci co moga to przeciez moga jechac na 3 dni w razie czego inni przeciez dojada w sobote, ja raczej napewno jechalbym na 3 dni
jak ustale jak z terminem i miejscami, to bedziemy zbierac zaliczki od osob chetnych zeby pozniej sie niewycofaly i zeby niewyjsc na idiote, na poczatku bedzie 40 osob chetnych a pojedzie 15
wiec lista otwieramy
1) Ficek z Iza
2) Przygoda z Martą
3) Kuki
4)
5)
.
.
.
termin spoko bo studenci maja wolne jeszcze a do tego moze byc cieplo
bylem tam osobiscie i w pokoju ktorym bylem super naprawde wysoki standart wiec moge polecic, wlasciciel tez bardzo mily facet wiec jak wieksza ekipa by pojechala to moze cos sie utarguje
niewiem jeszcze ile tam jest miejsc ale to sie ustali, no i jeszcze musialbym dowiedziec sie jak z miejscami w tych dniach co napisal Ficek
Ci co moga to przeciez moga jechac na 3 dni w razie czego inni przeciez dojada w sobote, ja raczej napewno jechalbym na 3 dni
jak ustale jak z terminem i miejscami, to bedziemy zbierac zaliczki od osob chetnych zeby pozniej sie niewycofaly i zeby niewyjsc na idiote, na poczatku bedzie 40 osob chetnych a pojedzie 15
wiec lista otwieramy
1) Ficek z Iza
2) Przygoda z Martą
3) Kuki
4)
5)
.
.
.
inromacje ktore ustalilem dzisiaj
dotyczy pensjonatu AMERYKA w Wiśle Malince
ilosc miejsc ogolem 27
na pokoje rozklada sie to nastepujaco
3 pokoje 2osobowe
3 pokoje 3osobowe
3 pokoje 4osobowe
oczywiscie pokoje sa lazienkami (kabina prysznicowa umywalka kibelek)
telewizor, radio stol krzesla jak ja bylem to w pokoju mialem rowniez szklanki dwie i dwa kieliszki
ceny nie sa juz jednak tak atrakcyjne jak poltorej roku do tylu
pokoje 3 i 4 osobowe cena od osoby 35 zł pokoje 2osobowe 40 zł od osoby
wrzesien jest jeszcze wolny wiec wstepnie mozna zarezerwowac termin
ale zaliczke trzeba zaplacic odpowiednio wczesniej przynajmniej 3 tygodnie, zaliczka wynosi 40 zł za pokoj (jak sie niemyle)
ja z narzeczona i Ficek z Iza napewno bierzemy pokoje 2osobowe
czekam na decyzje klubowiczow i forumowiczow do konca tygodnia jesli bedzie przynajmniej 12 osob chetnych to za tydzien wstepnie rezewruje ten termin co jest podany wyzej
mysle ze pierwszenstwo ze wzgledu na ograniczona ilosc miejsc beda mieli klubowicze, jesli jednak beda wolne miejsca a ktos z forumowiczow jest chetny to wskakuje na liste
ewentualnie kto pierwszy wplaci zaliczke na konto klubu
co o tym myslicie czy finansowo dacie rade :
ja moge tylko Was zapewnic (o ile przez poltorej roku nic sie niepogorszylo) to lokalizacja pensjonat miejsce na grila jest swietne, pokoje naprawde na bardzo przyjemne szczerze moge polecic to miejsce
wiem tez ze nie jest to az tak tanio ale jak bedzie Nas 20 osob pewnych (czyli takich ktorzy wplaca zaliczke) to moze uda sie cos ponegocjowac z wlascicielem
czekam na opinie i decyzje
czas Nas goni wiec trzeba sie szybko decydowac
dotyczy pensjonatu AMERYKA w Wiśle Malince
ilosc miejsc ogolem 27
na pokoje rozklada sie to nastepujaco
3 pokoje 2osobowe
3 pokoje 3osobowe
3 pokoje 4osobowe
oczywiscie pokoje sa lazienkami (kabina prysznicowa umywalka kibelek)
telewizor, radio stol krzesla jak ja bylem to w pokoju mialem rowniez szklanki dwie i dwa kieliszki
ceny nie sa juz jednak tak atrakcyjne jak poltorej roku do tylu
pokoje 3 i 4 osobowe cena od osoby 35 zł pokoje 2osobowe 40 zł od osoby
wrzesien jest jeszcze wolny wiec wstepnie mozna zarezerwowac termin
ale zaliczke trzeba zaplacic odpowiednio wczesniej przynajmniej 3 tygodnie, zaliczka wynosi 40 zł za pokoj (jak sie niemyle)
ja z narzeczona i Ficek z Iza napewno bierzemy pokoje 2osobowe
czekam na decyzje klubowiczow i forumowiczow do konca tygodnia jesli bedzie przynajmniej 12 osob chetnych to za tydzien wstepnie rezewruje ten termin co jest podany wyzej
mysle ze pierwszenstwo ze wzgledu na ograniczona ilosc miejsc beda mieli klubowicze, jesli jednak beda wolne miejsca a ktos z forumowiczow jest chetny to wskakuje na liste
ewentualnie kto pierwszy wplaci zaliczke na konto klubu
co o tym myslicie czy finansowo dacie rade :
ja moge tylko Was zapewnic (o ile przez poltorej roku nic sie niepogorszylo) to lokalizacja pensjonat miejsce na grila jest swietne, pokoje naprawde na bardzo przyjemne szczerze moge polecic to miejsce
wiem tez ze nie jest to az tak tanio ale jak bedzie Nas 20 osob pewnych (czyli takich ktorzy wplaca zaliczke) to moze uda sie cos ponegocjowac z wlascicielem
czekam na opinie i decyzje
czas Nas goni wiec trzeba sie szybko decydowac
skoro cena jest porownywalna do ubieglorocznej imprezy a z tego co wiem to rok temu bylo troche osob, to mysle ze w tym roku niebedzie gorzej
a pokoje na wysokim poziomie naprawde
1) Ficek z Iza
2) Przygoda z Martą
3) Kuki
4) Swobi
5) Bociek ale od soboty
6) Krzyś z Olka
7)
.
.
.
czy w zwiazku z tym ze cena jest jaka jest ta lista zostaje czy ktos rezygnuje
a nastepni niech sie dopisuja, klubowicze jak rowniez FORUMOWICZE
a pokoje na wysokim poziomie naprawde
1) Ficek z Iza
2) Przygoda z Martą
3) Kuki
4) Swobi
5) Bociek ale od soboty
6) Krzyś z Olka
7)
.
.
.
czy w zwiazku z tym ze cena jest jaka jest ta lista zostaje czy ktos rezygnuje
a nastepni niech sie dopisuja, klubowicze jak rowniez FORUMOWICZE
1) Ficek z Iza -------> pokoj 2osobowy
2) Przygoda z Martą -------> pokoj 2osobowy
3) Krzyś z Olka -------> pokoj 2osobowy
4) Swobi
5) Kuki
6) Franz3xxi + Ania (na 60% bo jeszcze nie wiem czy nie pojdziemy na wesele właśnie w tym terminie... )
a wiec narazie chetnych 10 osob (cos mało)
w takim układzie pozostaja
3 pokoje 3osobowe
3 pokoje 4osobowe
tak jak pisałem jesli do niedzieli (29.06) do godz. 22 niebedzie przynajmniej 12-14 osob chetnych, to niebede robil zadnej rezerwacji a wtedy znalesc miejsce na liczna grupe bedzie ciezko
2) Przygoda z Martą -------> pokoj 2osobowy
3) Krzyś z Olka -------> pokoj 2osobowy
4) Swobi
5) Kuki
6) Franz3xxi + Ania (na 60% bo jeszcze nie wiem czy nie pojdziemy na wesele właśnie w tym terminie... )
a wiec narazie chetnych 10 osob (cos mało)
w takim układzie pozostaja
3 pokoje 3osobowe
3 pokoje 4osobowe
tak jak pisałem jesli do niedzieli (29.06) do godz. 22 niebedzie przynajmniej 12-14 osob chetnych, to niebede robil zadnej rezerwacji a wtedy znalesc miejsce na liczna grupe bedzie ciezko
jak niewypali to pozniej Ci co sie niewpisali beda narzekac ze niebylo tej imprezy
ja wiem ze jeszcze przeszło dwa miescia, ale chcac zrobic rezerwacje na taka grupe (prawie czy tez ponad 20 osob) trzeba to zalatwiac troche wczesniej bo pozniej to mozemy na łaki pod namioty jechac (a mnie cos takiego niepasi)
tak jak pisałem w tym pensjonacie niema jeszcze zadnych rezerwacji na ten termin co Nas interesuje we wrzesniu, wiec tylko pisac kto i zaklepuje, a do 10 siepnia kazdy zapłaci 40 zł zaliczke i mamy miejsce załatwione
ale zobaczymy co czas pokaze i co z tego wyniknie,
kazdy moze sie wpisac na ta impreze KLUBOWICZE FORUMOWICZE
wiec niema na co czekac tylko Ci co chca i beda mogli jechac niech sie wpsiuja
ja wiem ze jeszcze przeszło dwa miescia, ale chcac zrobic rezerwacje na taka grupe (prawie czy tez ponad 20 osob) trzeba to zalatwiac troche wczesniej bo pozniej to mozemy na łaki pod namioty jechac (a mnie cos takiego niepasi)
tak jak pisałem w tym pensjonacie niema jeszcze zadnych rezerwacji na ten termin co Nas interesuje we wrzesniu, wiec tylko pisac kto i zaklepuje, a do 10 siepnia kazdy zapłaci 40 zł zaliczke i mamy miejsce załatwione
ale zobaczymy co czas pokaze i co z tego wyniknie,
kazdy moze sie wpisac na ta impreze KLUBOWICZE FORUMOWICZE
wiec niema na co czekac tylko Ci co chca i beda mogli jechac niech sie wpsiuja