Majówka Klubowa ??

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

Dzieki za pozdro i nawzajem :D

a co do Sulejowa to tezbym sie pisal!!! Wkoncu to raz w roku jest MAJoWKA wiec trzeba sie zabawic ;D

mi to jest obojetne gdzie ale skoro mowia ze w Sulejowie fajnie to mozna zrobic MAJoWKE wlasnie tam.... i zawsze bedzie nas wiecej ;D

Pozdro!!
Obrazek
Jeztom

Post autor: Jeztom »

Dragon pisze:tylko dajcie znac kiedy co i jak to bym musial sobie wykombinowac wolne w pracy. Jak cos to niech mi ktos da znac na gg bo dopiero poznaje to forum i niechce przeoczyc jakiejs imprezy czy spotu, pozdro dal Wszystkich !!!
Siema, w pierwszym MOIM poscie jest napisane w pierwszym wersie kiedy to ma byc.
A jak niechcesz czegos przeoczyc to zapraszam do czestego odwiedzania forum, przeoczyc wtedy niesposob. pozdrawiam.

PS: A jak ktos jest ciekaw jak jest w Sulejowie to na naszym forum www.bmwauto.pl w dziale FOTKI ZE ZlOToW sa spakowane zdjecia do sciagniecia.
Ale jak sie nei myle to trzeba najpierw sie u nas zalogowac zeby tam wejsc.
Dragon

Post autor: Dragon »

OK, dzieki za info... 1-3,05 jak dla mnie to OK :D a propo forum to jestem tu codziennie wiec mam nadzieje ze nic nieprzeocze, pozdro
Obrazek
BaBe

Post autor: BaBe »

Przesylam zainteresowanym linka do miejscowki w Ochabach http://www.marcel.go3.pl/ osrodek sprawdzony osobiscie przeze mnie :D, bylam kilka razy i mysle, ze warty jest polecenia a co wazne parking chyba wystarczajaco pojemny... :wink: Reszta info na stronce. To tak na marginesie gdyby Sulejow nie wypalil.
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Ja juz moge powiedziec ze Sulejow nie wypalil...
Wyczytalem to na BMW Auto... Jeztom tam napisal ze juz jest zajety... :(
A widze ze w Ochabach ten osrodek fajny... Niedaleko... Oplacalo by sie jechac... :) :D
Kto by byl za :?:
Trzeba szybko sie zebrac i dac im znac... Jak co... :D :D :D
pp100

Post autor: pp100 »

gdzie sa te ochaby?
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

trasa katowice-wisla
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
pp100

Post autor: pp100 »

dzie
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Nasza Babe byla ;)
Kriso

Majowka Klubowa ??

Post autor: Kriso »

No hcyba ,,kazdy,, tam byl no ja np tak mam do ochab z jakies 25km wiec blisko i super tam jest:)
Obrazek
BaBe

Jak juz pisalam wyzej w Ochabach jak i w tym osrodku bylam wiele razy wiec potwierdzam zdanie przedmowcy :). Tylko lepiej szybciutko sie decydowac bo praktycznie prawie za m-c majowka, a o ewentualnej rezerwacji juz teraz trzeba pomyslec :wink:
devro

Post autor: devro »

wiec, myslcie chlopaki bo moze tez sie z Wami zabiore :)

devro.
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

ja jestem za :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

ja tez za :D
BaBe

Proponuje zrobic wstepna liste osob ktore pojada, kiedy komu najlepiej pasuje, tak zeby kazdy sie dostosowal. Zreszta widze, ze chetnych nie brakuje, to nie zaszkodzi tam jutro zadzwonic i dowiedziec sie jak wyglada kwestia z miejscami :D
ODPOWIEDZ