swobodna rozmowa na temat sierpniowego zlotu BTS

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

wlasnie 30 bylo by najlepiej. No chyba ze zrobic to w niedziele 31. Co do hamowni i 1/4 mili to byly by zapisy a nie ze kazdy kto przyjedzie to pojedzie. Wtedy by;lby bajzel na maksa. Trzeba popytac i kazdy dostanie przepustke na teren i moze wjechac.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

to nic tylko sie spiąć pozalatwiac formalnosci i rozsylac informacje
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
BaracuSS

Post autor: BaracuSS »

Ja też byłbym za końcem miesiąca :D
Tomi325
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Tomi325 »

To fajnie, że mielibyśmy cały ten teren bo wyścig równoległy można by rozegrać szybko i sprawnie bo auta mogły by jezdzić w kółko a nie musiały by się wracać. A jak byłby pomiar czasu to już by było full profesjonall. Ale ja naprawde nie wiem co z tymi innymi markami bo faktycznie jak by się zjechało pół śląska to byłaby masakra i z wyścigami i z pomiarem, ale znowu jak ich wyizolujemy to może nikt nie przyjechać i będziemy mieli mini spota... Ale to nie jestem upoważniony do decydowania tylko wyrażam swoją opinie i przemyślenia. Ale chętnie wezmę udział w organizacji tego zlotu i tak jak obiecałem na spocie mogę się zająć tą hamownią do której podałem linka. Koleś zawsze towarzyszy zlotom calibry.
Aurel
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Aurel »

a gdzie by to było bo nie moge sie doszukać? :/
Pablo

Post autor: Pablo »

Killme to jest w rydułtowach na orłowej jadac od wodzisławia zaraz za pks w prawo i smigasz do konca ulicy i po lewej stronie to jest:) Tomi325 ale jest jeszcze jeden problem niby jakby auta jezdziły na około to byłoby szybciej ale za to niebezpiecznie bo na takiej imprezie (mijmy nadzieje) bedZie duzo ludzi i jak auta beda jezdzily na okolo to po pierwsze mamy juz mniej miejsca bo musisz na jedna konkurencje wylaczyc kolejne uliczki a druga sprawa wiesz jak to jest na takich imprezach ktos wyjdzie na droge i jest pod kołami chyba zeby wszedzie na okolo dac barierki i pilnowac dobrze
Ostatnio zmieniony 2008-07-01, 17:45 przez Pablo, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

nie zjedzie sie pol slaska bo jak juz pisalismy byly by na to zaproszenia i zgloszenia limitowane. Np zalozmy 40 samochodow na 1/4 mili i koniec. Prosta droga do scigania musi miec minimum 800metrow bo na tym 400metrze auta czasem osiagaja 200km/h wiec musza tez wyhamowac.
MIRAS
Maniak forumowy

Post autor: MIRAS »

ja niewiem czy te wyścigi to dobry pomysł zresztą spotkajmy się na miejscu pomierzmy i zobaczymy może zastanowimy się nad inną formą wyścigów na innym dystansie z pomiarem
prędkości na wyznaczonym odcinku , zobaczymy.
ja proponuję spotkac się w piątek ok 18.00-19.00 tam na miejscu
Ficek

Post autor: Ficek »

data spotkania mi pasuje i bede
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

mnie nie bedzie. Chyba ze zrobimy troche pozniej np ok 20. A zalezy mi zeby byc...
Pietrek ///M3evo

Post autor: Pietrek ///M3evo »

No to bedzie fajna zabawa :wink: Proponuje podzielic parking na dwie grupy BMW i reszta a na 1/4mili zapisy i bedzie wszystko super. Wpadne tez w piatek.
Pablo

Post autor: Pablo »

Postaram sie być w piątek no chyba że cos mi wyskoczy ale mysle da rady ;)
MIRAS
Maniak forumowy

myślę że w piątek coś poustalamy i napewno będziemy dłużej niz do 20,00 bo do 19.00 wszyscy nie ściągną poczekamy na ciebie krzychu
Tomi325
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Tomi325 »

Też będe tam gdzie ostatnio...
MIRAS
Maniak forumowy

dzisiaj zaklepałem termin jest to 24 08 2008 godz do ustalenia w piątek .na spotkaniu w piątek będzie szef automobil klubu i pomoże nam w organizacji tej imprezy od strony technicznej. Jesteśmy po wstępnych rozmowach z pewnym browarem który jest zainteresowany sponsoringiem naszego zlotu i wstawi nam namioty , rolbary , ławki itd.oraz pokryje koszty związane ze sceną , akustyką, zespołem.wstępnie rozmawiałem z RASM co do zespołu i nagłośnienia do piątku będę znał całkowite koszty.myślę że można zamawiać hamownię a co do sprintu to po pomiarach w piątek coś ustalimy.TO MOżE BYć DUUUżA IMPREZA
ODPOWIEDZ