Rajd amatorów 21.04.2007r. Jankowice-patron Automobil Klub

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
BaracuSS

Rajd amatorow 21.04.2007r. Jankowice-patron Automobil Klub

Post autor: BaracuSS »

W dniu 21.04.2007r odbedzie sie rajd amatorow o dl. trasy 86km i dodatkowo kilka odcinkow specjalnych gdzie mozna grzac ile wlezie, po drogach publicznych zgodnie z kodeksem drogowym. Rajd jest obstawiony przez policje i calkowicie legalny. Warunki to: pilot, OCi NW + wazne badanie techniczne ,prawo jazdy :D , i wpisowe 80zl. Organizuje to Automobil klub, ilosc miejsc ograniczona -60 zespolow, podzial na kategorie wg. pojemnosci silnika.
Wszystko jest dokladnie opisane na tej stronce, pobierzcie sobie z niej regulamin, tam wszystko dokladnie pisze :D Ja jade :twisted:

http://www.auto-slaski.katowice.pl/2005 ... cle&sid=88
HUDY BMW

Post autor: HUDY BMW »

hahhah fajnie nie daleko :D :D Matys grzej furmanke jedziemy hahaha :D :D :D :D :D
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

na tych 86km moje auto by spalilo chyba z 30litrow paliwa, komplet opon by poszedl nie mowiac on ryzyku wypadniecia z trasy :P Hehe. Jak by mi dali jakies darmowe WRC to bym sie skusil :D:D:D:D
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
BaracuSS

Wydaje mi sie ze nie czytales regulaminu!! 86km jest po drogach publicznych tzw. dojazdowki zgodnie z regolami ruchu drogowego czyli nie lamiac ich, zlamiesz 3 razy i dyskwalifikacja!! Dopiero na OS-ach - odcinkach specjalnych beda konkurencje sprawnosciowe razem ok 5km w calym wyscigu wiec nie bedzie za duzo tej trasy do katowania auta. Co do paliwa- troszke sie spali ale jaka frajda, w mojej kategorii pojedzie Subaru Impreza z Jankowic.
Nie wiem gdzie chcesz z trasy wypasc jadac zgodnie z ograniczeniami predkosci, wiadomo, jak policja zniknie z pola widzenia to wszyscy beda gaz mocniej wciskac ale to juz ryzyko :twisted: :twisted: .
No i najwazniejsze, jest to jeden z niewielu momentow gdzie w obecnosci takiej masy NIEBIESKICH bedzie mozna poszalec naszymi buniami :lol: :lol: :lol:
MaTyS

Post autor: MaTyS »

a jeden pierun wiela spoli, 2/3 gaz podloga i jazda miski hyhyhy
Hudy wypiepszony cale wnetrze bagaznika, tylna kanape i fotel pasazera i jadymy :lol2:
BaracuSS

A pilota na krzesle posadzisz??????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
kisol
Zaawansowany forumowicz

Post autor: kisol »

Ciekawa impreza ale nie chce katowac e36 a e30 nie zdaze przygotowac a by sie nadala :D jeszcze to omowimy Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

czy ja dobrze widze?? tubrawka w e30??? jakie to ma osiagi??
Obrazek
pp100

Post autor: pp100 »

silnik chyba m20 b20 w tym e30 z tego co widze z psst to musi niezle dawac ..........ile to km bedzie posiadac ????
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

Mnie tez ta turbinka zaciekawila :)
Awatar użytkownika
kisol
Zaawansowany forumowicz

Post autor: kisol »

Moje E30 to testowy prototyp jezdzi troche lepiej niz seria ale trzeba nad nim jeszcze popracowac.Wystawie fotki w "naszym bmw" :) nie blokujmy tematu Mariusza
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

niestety nie zjawie sie na tym rajdzie bo ide na wesele kuzyna :/ No trudno.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Dragon

Post autor: Dragon »

Kisu.... bierz e36 i biegiem na rajd,,, heh ja wezme swoje autko i jedziemy... jak wylece z drogi to hmm jak zwykle pech znowu bedzie malowanie i klepanie :x pewnie 3 w tym miesiacu... heh pozdro
Obrazek
ODPOWIEDZ