Ja jade na pewno, jak kto chetny to zgloszenia do mnie a ja to dam temu organizatorowi ,zeby nie trzeba bylo do Katowic do siedziby automobil klubu jechac. Krzys chyba pomyliles topic wiec prosze moderatora o przeniesienie tych 2 postow do odpowiedniego topicu.
moim skromnym zdaniem 18 do e36 to optymalny wybor 17 moga byc ale 18 daja lepszy efekt (ja do mojej e30 wrzucam 17)autko bardzo ladnie sie prezentuje na tych felasiach pozdro yo
Przeplywka jest przed turbem i daje rade teraz wiem ze mozna to zrobic samemu i tez dziala.Moze nie tak jak fachowo ale ta satysfakcja.
Na dzisiejszy dzien jezdzi troche lepiej niz seria 8sek. do 100km/h
Trzeba jeszcze pare rzeczy porobic i mysle ze mozna bedzie juz fajnie polatac tym autkiem.
napisz co i jak ,ska wzioles turbawke,pomysl na to itp.ja bym pomyslal powaznie do swojej ...8 sec 320???to zaczepisty wynik jak 325,widzialem na roznych filmikach co potrafi m20 b25 z turbawka masakra e34 m5 wymieka, odezwij sie na gg 8511578
pozdro
Musielibyscie zobaczyc filmiki z" 100%" szpera (kisol zrbil taka ). Koleczka walil az do znudzenia, ogien z rury na 30cm i palenie gumy do wystrzalu. Ja widzialem!!!!!!!