Może by tak dość nietypowy zlot
Z gory sorki, ze moze troszke odbiegne od tematu, co myslicie o propozycji PAINTBAll'a : W przyszlosci, jesli bedzie oczywiscie nieco cieplej, wyskoczyc ze swoich buniek i troszke pobiegac po lesie Pole znajduje sie w okolicach Rybnika (Niedobczyce). Przykladowe ceny od osoby: 35zl - wypozyczenie calego sprzetu moro + 100 kulek gratis, 55zl - sprzet + 200 kulek (kulki w cenie 20gr za szt.) Przy czym (nie wiem czy to aktualne) jezeli zorganizowaloby sie ekipe przynajmniej 10-osobowa wtedy jest 50% znizka
Bylem... fajnie jest i jestem zaBaBe pisze:Z gory sorki, ze moze troszke odbiegne od tematu, co myslicie o propozycji PAINTBAll'a : W przyszlosci, jesli bedzie oczywiscie nieco cieplej, wyskoczyc ze swoich buniek i troszke pobiegac po lesie Pole znajduje sie w okolicach Rybnika (Niedobczyce). Przykladowe ceny od osoby: 35zl - wypozyczenie calego sprzetu moro + 100 kulek gratis, 55zl - sprzet + 200 kulek (kulki w cenie 20gr za szt.) Przy czym (nie wiem czy to aktualne) jezeli zorganizowaloby sie ekipe przynajmniej 10-osobowa wtedy jest 50% znizka
chyba bedzie cieplo... chociaz po dzisiejszej pogodzie nic nie wiadomoKrzys pisze:zobaczymy jaka prognoza pogody bedzie