[E34] Moja żonka 525i :P:P:D:D

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
devro

Post autor: devro »

wkoncu jakas e34 a nie same e36 :D ładna podoba mi sie :)

pozdr.
Pablo

Post autor: Pablo »

Small photo session with new wheel's :D :D :D :D Przód miał byc juz nizej ale jakos koles nie potrafi mi przysłac sprezyn chyba ida na piechote;/

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
DAREX

Post autor: DAREX »

Zajebista, SportSitze przydały by sie w środku :bmw:
przemek

Post autor: przemek »

fajne autko
DAREX

A i jeszcze zderzak od Mki na przód lub od 540 :bmw:
Pablo

Na przedni zderzak z M-ki poluje juz dluuuuuuuuuuuugo ale ciezki temat z tylem niema problemu ale przod katastrofa a siedzenia chyba beda z tez z M-ki jak dobrze pojdzie :D
Ficek

Post autor: Ficek »

Pablodevil, kup sobie pełny komputer :D ostatnio widziałem jak Darex to montował w e34 fajny bajer wszystko działa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pablo

Ficek pisze:Pablodevil, kup sobie pełny komputer :D ostatnio widziałem jak Darex to montował w e34 fajny bajer wszystko działa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No wlasnie kupilem juz jakis czas temu i mam anwet pełną wiazke pod OBC tylko po podlaczeniu nie dal zadnego znaku zycia ;/
Ficek

Post autor: Ficek »

jaką pełną wiązke :roll: wystarczy tylko pełny komp podłanczas pod kostke która tam jest i trzeba zmostkowac 2 kabelki i wszystko działa widziełem to na własne oczy 3 dni temu jeszcze sam mostkowałem te kabelki :mrgreen:
Pablo

no wlasnie pierwszy raz slysze o mostkowaniu kabli a co do wiazki to nie wszystkie mialy wiazke pod pelny OBC sporadycznie sie zdarzalo w tych ktore mialy analogowy zegarek czesciej wlasnie w takich jak ja mam z elektronicznym zegarkiem. \a propos które kabelki trzeba zmostkowac?? moze jednak komp jest dobry i ruszy :D

Wlasnei poraz kolejny przeczytalem jak to podlaczyc tym razem w wykonaniu DAREX-a ale i tak sie w tym gubie ;/
DAREX

Pablo podjedź w któryś dzień do mnie 20minut i zaradzimy temu :smile:
Pablo

Darex daj mi na priva jakies namiary do ciebie to sie zgadamy jakos
DAREX

Poszło!
adamwsb

Post autor: adamwsb »

no to male conieco ode mnie :D