BMW DRIFT DAY

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Tomi325
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Tomi325 »

Ja pojadę jak poczekacie na mnie w ¯orach. Hmm i może dacie szybki kurs driftu he he. A czy ktoś z was ma zamiar startować w zawodach??
DAREX

Post autor: DAREX »

Ja pojadę jak poczekacie na mnie w ¯orach. Hmm i może dacie szybki kurs driftu he he. A czy ktoś z was ma zamiar startować w zawodach??
Moja E38 jest w tej chwili nie do dyspozycji, większość wie czemu :DD
PS
Dzięki Beret :lol:
Kolebka nie będzie miał Cabrio więc wychodzi na to że będziemy jechać Cieniaskiem :lol:

Dodam że jeśli z kimś sie możemy zabrać to ten dostaje 100zł za paliwo :cool: hyhy :DD
Pablo

Post autor: Pablo »

jezeli nie pojade do austrii to na 99% sie wybiore wiec moglbym wtedy wziasc 2 lub 3 osoby (nieiwem dokładnie bo chyba kumpel tez pojedzie ) w sobote bede wiedzial dokładnie
Tomi325
Zaawansowany forumowicz

Jak pablo pojedzie do Austrii to ja was mogę zabrać.
DAREX

Dobra ale jak zaprezentujesz nitro nam :lol: :lol: :lol: :lol:
hehe :DD
Tomi325
Zaawansowany forumowicz

Szkoda gazu na takie prezentacje bezowocne... he he nie ma to jak kogoś na ćwiartkę pozczarować
bociek

Post autor: bociek »

DAREX pisze:I pewnie nie przyjedziesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ja tam bede na 100% chyba ze impreza w sobote sie przedluzy do poznych godizn popoludniowych w niedziele :D dodam ze zaczynamy balowac w sobote od 10 rano :D
Tomi325
Zaawansowany forumowicz

Sory mnie jednak raczej nie będzie bo wyskoczyłpilny wyjazd...
Dragon

Post autor: Dragon »

hejo, ja jade niezależnie od pogody :kolebka: Ci co jadą - to ustalmy jakieś miesce spotkania i polecimy razem --> mi to obojętnie... rybnik, żory itp.
DAREX

No może co nie których to przekona będzie Ogień E36 Coupe 5.0 V8 400koni :cool:
idzi
Zaawansowany forumowicz

Post autor: idzi »

No to ja Darex i Kolebka bedziemy jechac:):D
DAREX

A jak :bmw:
Jakby kogoś to interesowało to jutro o 10.00 wyjazd z pod Tesco w ¯orach.
Dragon

Post autor: Dragon »

Ok ja bede .... a powiedz jeszcze mniej więcej gdzie jest tesco w żorach bo niewiem. :kolebka:
DAREX

Dragon pisze:Ok ja bede .... a powiedz jeszcze mniej więcej gdzie jest tesco w żorach bo niewiem. :kolebka:
My jeszcze od tego Tesco jedziemy do Rybnika po kolebke, więc nie wiem gdzie sie spotkamy hehe, wiesz może gdzie jest siłownia Sebi w Rybniku?
Bo właśnie nie daleko niej mieszka kolebka a w zasadzie obok.
DAREX

A jakbyś chciał jechać do Tesco do ¯or na 10.00 do Tesco jest na ulicy Wodzisławskiej czyli na tej głównej co jedziesz z Wodzisławia, zaraz za ogromnym "rondem" 500m i po prawej stronie.
ODPOWIEDZ