Wpisy Zainteresowanych Osób Do Klubu BTS<------------
Jak bym dawac 50zl co kwartal to wole raz na rok!
mnie sie wydaje ze skarbnik czy ten co bedzie konto sprawdzal wolal by sie meczyc raz na rok z 50zl niz kwartalnie z 12zl bo wiadomo jak to jest wplatami w terminie zreszta koszty przelewu wyjda wiecej niz jak sie calosc wplaci
Flage chcecie? a duza?? moze sami cos uszyjemy, zrobimy spota w jakims parku i bedziemy szyc
mnie sie wydaje ze skarbnik czy ten co bedzie konto sprawdzal wolal by sie meczyc raz na rok z 50zl niz kwartalnie z 12zl bo wiadomo jak to jest wplatami w terminie zreszta koszty przelewu wyjda wiecej niz jak sie calosc wplaci
Flage chcecie? a duza?? moze sami cos uszyjemy, zrobimy spota w jakims parku i bedziemy szyc
chyba zle zrozumiales bizkita albo ci powiedzial co innegoTomek325i pisze:Tylko ze z relacji Bizkita kolege Technolo ilosc aut przerosla i sie zmyl...
I sie bajzel zrobil...
Tak czy siak... Jestes na spotkaniach, bierzerz udzial w zyciu forum, placisz skladki - jestes klubowiczem...
ja zostalem do konca jedynymi ludzmi ktorzy zostali poza mna to koledzy z klubu bmw-mania ktorzy poszli na kawe do reala a a wszystko zaczelo sie walic po lansie niebieskich po parkingu - nawet z aut nie wysiedli tylko stali na parkingu ale ktos oczywiscie zaczal siac panike i zrobil akcje zryw bo mial lyse opony albo tlumik na pelnym przelocie
niewazne temat zamkniety
Hej, witam wszystkich, ja tez bym chcial sie zapisac do Waszego klubu... jestem swierzak bo niestety wczesniej nie wiedzialem o Waszym istnieniu, dowiedzialem sie od kumpeli po ostatnim Waszym spocie w zorach, jak ktos bedzie mial chwile to niech zaklika do mnie na gg 9406304 to moze cos wiecej sie dowiem, pozdro dla wszystkich !!!!!!