[E36] BMW By ERIC
[E36] BMW By ERIC
Witam wszystkich pasjonatów BMW i innych!
Dzisiaj postanowiłem przedstawić Wam mój pierwszy samochód jakim jest BMW E36 318i SEDAN
Silnik nie jest za duży ale jak dla początkującego kierowcy jest idealny i w zupełności mi wystarcza
Rocznik 1992
Wyposażenie nie jest za bogate ale jest :
-Wspomaganie kierownicy
-Alufelgi
-ABS
-El. lusterka
-Imobilaizer
Ze swojej strony jak narazie dorzuciłem:
-Dywaniki AC SHNITZER
-Radio Pioneer DEH-2000MP i skrzynie basową z dwoma głośnikami firmy ALPHARD LW 800 .
W miarę upływu czasu autko będzie się zmieniało ale jak narazie mam rejestrację na głowie i plany muszą poczekać.
O planach nie będę nic pisał , jak tylko coś się zmieni to napewno będziecie o tym powiadomieni
A oto kilka fotek mojej BETI
To by było na tyle
Pozdro for All!
Dzisiaj postanowiłem przedstawić Wam mój pierwszy samochód jakim jest BMW E36 318i SEDAN
Silnik nie jest za duży ale jak dla początkującego kierowcy jest idealny i w zupełności mi wystarcza
Rocznik 1992
Wyposażenie nie jest za bogate ale jest :
-Wspomaganie kierownicy
-Alufelgi
-ABS
-El. lusterka
-Imobilaizer
Ze swojej strony jak narazie dorzuciłem:
-Dywaniki AC SHNITZER
-Radio Pioneer DEH-2000MP i skrzynie basową z dwoma głośnikami firmy ALPHARD LW 800 .
W miarę upływu czasu autko będzie się zmieniało ale jak narazie mam rejestrację na głowie i plany muszą poczekać.
O planach nie będę nic pisał , jak tylko coś się zmieni to napewno będziecie o tym powiadomieni
A oto kilka fotek mojej BETI
To by było na tyle
Pozdro for All!
Albo kup jakąś Sparco http://moto.allegro.pl/item409740401_su ... o_50_.html
też fajna. Ale mi sie najbardziej podoba taka trójramienna od BMW Ogólnie autko masz miodzio A myślisz coś o nadwoziu? M-Pakiet?
[ Dodano: Pią Sie 01, 2008 4:29 pm ]
Sorki za OT Z Kalisza jesteś? Ja z Ostrowa
też fajna. Ale mi sie najbardziej podoba taka trójramienna od BMW Ogólnie autko masz miodzio A myślisz coś o nadwoziu? M-Pakiet?
[ Dodano: Pią Sie 01, 2008 4:29 pm ]
Sorki za OT Z Kalisza jesteś? Ja z Ostrowa
Jestem z okolic Kalisza.
Wracając do tematu to dzień i noc myśle o Mpakiecie. Widziałem kilka wisienek w Mpakiecie i nie ma bata, choćbym miał jeść suche bułki chociaż z przodu zderzaczek M3 musi być .
Trochę to drogie rzeczy są ale od czego jest skarbonka
[ Dodano: Sro Sie 06, 2008 9:16 pm ]
Narazie robie to do czego nie potrzeba naszej mocnej złotówki
A oto efekty mojej pracy w garażu
Niedługo ciąg dalszy polerowania
Wracając do tematu to dzień i noc myśle o Mpakiecie. Widziałem kilka wisienek w Mpakiecie i nie ma bata, choćbym miał jeść suche bułki chociaż z przodu zderzaczek M3 musi być .
Trochę to drogie rzeczy są ale od czego jest skarbonka
[ Dodano: Sro Sie 06, 2008 9:16 pm ]
Narazie robie to do czego nie potrzeba naszej mocnej złotówki
A oto efekty mojej pracy w garażu
Niedługo ciąg dalszy polerowania