[E36] Gdzie zamontow? CB Radio E36

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
IVAN

Post autor: IVAN »

Tak przeglądałem tematy i znalazłem ten trochę już stary ale to nic :wink:
tu zdjęcie gdzie ja mam radyjko zamontowane :mrgreen: oczywiście opcja dla tych którzy mają podłokietnik :cool:
Obrazek
bociek

Post autor: bociek »

ja tam kolo kierownicy wcisnolem cb :D nigdzie indziej sie nei miescilo :D

http://img151.imageshack.us/img151/2952/p1030354vq8.jpg
idzi
Zaawansowany forumowicz

Post autor: idzi »

Ja mam pod schowkiem praktycznie go nie widac i nie przeszkadza tam gdzie jest ta przykrywka na kable;) a mam sedana.
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

ja mam wlasnie pod podlokietnikiem. Zdjecia sa w moim temacie kilka stron wstecz od konca.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

bociek Twoj sposob montazu bardzo mi sie spodobal :)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
przemek

Post autor: przemek »

bociek ma fajnie zamontowane
Pablo

Post autor: Pablo »

kisol pisze:tak w nawiasie to nie polecam magnetycznych anten bo biora mase przez kabel co pogarsza ciutke skutecznasc (i spadaja przy szybkiej jezdzie) chociaz Ml145 fajnie chodzi ja mam lemm1700 i nie narzekam chociaz ma troche za cienki bat i sie za bardzo gnie przy szybszej jezdzie :D
ja mam antenke sirio turbo nie pamietam dokladnie jaki model chyba 145 i nie moge narzekac coprawda gnie sie ale jako tako nie odczuwam zadnych oslabien ojciec ma dluzsza a ma gorszy odbior a co do spadania magnetycznych to mi przy predkosciach 220-230 nie spadła jeszcze :P kuzyn taka sama kiedys zfubil przy 260

A radyjko mam w bardzo prosty sposob wcisniete pomiedzy tunel i fotel pasazera chodzilo mi o to zeby nigdzie nie wiercic kleic itd.
bociek

Post autor: bociek »

nastepnym razem jak bym to montowal to by lepiej wyszlo a tak musialem troche dosztukowac po prawej stronei tego mateialu ktorym jest obityten panelik :D nie wyglada tragicznie ale moglo by to lepiej wygladac :D
ODPOWIEDZ