Witam.
O co chodzi z tymi postami?? bo widze ze to sie obiaj o moja osobe a nie zabardzo wiem o co chodzi?? a tak na marginesie sam jestem wspol organizatorem i pomyslodawca terenu hehe wiec jaki mialbym w tym cel najezdzac na zlot sam nie moge sie go doczekac i licze na duzo frekwencje BMW.
Pozdrawiam wszystkich klubowiczów
[ Dodano: Sro Sie 13, 2008 11:36 pm ]
zapomniałbym dodac zalatwilem dzis dmuchany zamek dla dzieci i samochodziki na akumulatory ...
valmont, poprostu ta osoba ma te same IP co ty. I chcialem blokowac jego IP ale twoje by tez sie zblokowalo bo zauwazylem ze kozystacie z jednego dostawcy neta. Pozdro!
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Hejka koledzy. Wybraliście dobrą datę na imprezkę. Wpadam z rodzinką. Dzieciaki będą miały frajdę. Może przy okazji ktoś mi pomoże dopracować i pomóc w diagnozie wielu drobnych kłopotów z moją becią. Ciągle w niej coś nie tak. No ale to przy okazji. Pozdrawiam i do zobaczyska.
Ostatnio zmieniony 2008-08-21, 14:03 przez baniol, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja mam pytanie, czy szykuje się jakas zbiórka po drodze w jakimś charaktersytycznym miejscu? My będziemy jechać z kakowa A4, niewiadomo w ile jeszcze osób, potem przez katowice , gliwice i dalej na rybnik, bo tak mi mapa pokazała ... Jesli się gdzieś ustawiacie po drodze to prosze o informacje. My startujemy o 8 rano.
Do zobaczenia