[E36] NoName 323i@330i

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
niski7

Post autor: niski7 »

jestem pelen podziwu dla ilosci i jakosci zmian a jednoczesnie nie zepsucie auta zadnym zbednym detalem
Co do koloru skory to podzielam zdanie Krzysia ale to kwestia gustu a o gustach sie nie dyskutuje :P

Wielkie brawa
kocik

Post autor: kocik »

witam no jestem pod wrażeniem włożonej pracy czekam na fotki z pod maski pozdrawiam
KeMaS

Post autor: KeMaS »

masakra :zdziwko: wielki szanucek za wlorzona prace jestem pod wielkim wrarzeniem i ta skorka nawet mi przypadla do gustu :p GRATULACJE !!!!
Pablo

Post autor: Pablo »

co do skór to dla mnie są przekosmiczne podobaja mi sie niemozliwie a fele masakra tylko wygladaja jakby opony chcialy zeskoczyc z tych fel :P jaki masz rozmiar oponek??
Pawel

Post autor: Pawel »

Jeden z nielicznych sedanów, który mi sie podoba. Dobra robota
Awatar użytkownika
noname
Zaawansowany forumowicz

Post autor: noname »

Dzieki za komentarze :)

Kod: Zaznacz cały

jaki masz rozmiar oponek??
Oponki sa 245/35/18 :)
Ficek

Post autor: Ficek »

bawarka KOSMOS TYLKO POZAZDROSCIC :bmw: :bmw:
Ariel

Post autor: Ariel »

konkret sedan, wielki gratulacje i szacun za wlozona prace, czekam na konkretna sesje :D :bmw:
idzi
Zaawansowany forumowicz

Post autor: idzi »

Wiec tak jak dla mnie to te koła za szerokie :/ nie podoba mi sie za bardzo to jak wyglada od tyłu ale to tylko moje skromne zdanie a tak ogolnie to super seden ale jak juz mowiłem te felasy za szerokie...
Awatar użytkownika
noname
Zaawansowany forumowicz

Jak dojdzie gleba i poszrzenie to efekt koncowy bedzie napewno duzoooo lepszy , chociaz juz teraz wyglada zajebiscie ( oxczywiscie na zywo)

No i autko pojechalo na podlaczenie elektryki i odpalenie . W srode auto powinno juz jezdzic .

Obrazek

[ Dodano: 25 Sierpień 2008, 21:46 ]
Taki mały filterek mi wpadl w rece :)
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 28 Sierpień 2008, 12:26 ]
Auto niestety zostanie uruchomione dopiero w poniedzialek :(Szkoda bo dzisiaj lece na
2 tyg, urlop wiec dopiero kolo 14tego wrzesnia (po powrocie) wrzuce filmik jak auto jezdzi oraz jak wygada na hamannach.
Awatar użytkownika
Venom
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: Venom »

Ciekawie... Czekam na fotki jak obnizysz i poszerzysz :) Wtedy zobaczymy... Osobiscie nie ryzykowalbym z 245 na 11" ... no chyba ze jezdzisz powoli :)
Awatar użytkownika
noname
Zaawansowany forumowicz

Dzisiaj skrecilem felgi na przod i jakos marnie wygladaja z tymi rantami :/ . Opona tez bardzo delikatnie naciagnieta ( beben z tymi rantami tworzy jakies 8,5" ) Na wiosne bede musial zamowic ranty o 1" wieksze :)

Obrazek
Martin

Post autor: Martin »

jak dla mnie wyglądają w klasie :wink:
Ariel

Post autor: Ariel »

haha marnie se powiedzial, eleganckie sa :D :bmw:
niski7

Post autor: niski7 »

faktycznie marniutko :P
ty wez nie marudz, kola sa piekne, nie jeden by takie chcial :)
Zablokowany