Mam pytanie, jest te spotkanie w sobotę przed zlotem na miejscu zlotu? Chętnie pomogę. Zastanawiam się poco ekipa z Krakowa ma dylać Wodzia, skoro mogą wpaść do Gliwic. z Gliwic na Rybnik i spod Kąpieliska Ruda, mogę ich "scholować" na zlot. Napiszcie co o tym sądzicie i czy jest spotkanie.
Diablo, a co źle napisalem droge z krakowa? Chetnie sie podepniemy jeśli bedzie gdzies spotkanie po drodze. Jeden z forumowiczów pisał także ze z chrzanowa jedzie i dołączy na A4.
Nie, nie neguje tego, tylko, że jazda do Katowic, z Katowic na wisełke, przez Pawłowice do J-bia i Wodzisławia, trochę skomplikowana będzie i po "kwadracie". Po co takie koło robić. Podałem Wam najprostszą z możliwych, a jeśli jedzie jakaś ekipa to najwygodniej i najprościej macie chyba moją propozycję. Non stop V bieg
No mnie nawigacja pokazała najszybsza ok 140km przez katowice do gliwic, natomiast przez bieruń 120km ale bocznymi drogami...kwestia dogadania, ale pewnie jak sie spotkamy w krakowie to przed samym wyjazdem to uzgodnimy wszystko do końca.
to zeby innych niekorcilo zbiorka w Wodzisławiu o 9:20 najpozniej o 9:30 wyjazd z Wodzisławia na miejsce zlotu (Wodzisław Śląski ul. Witosa - parking na przeciwko PKS-u)
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i