[E39] G L E B A

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
Pawel

[E39] G L E B A

Post autor: Pawel »

Mam pytanie do znawców tematu. Czy jak do mojej e39 chciałbym wrzucić glebe powiedzmy 40 mm przód i 30 mm tyl to musze zakładać inne amory, sworznie i inne częsci zawieszenia? Czy normalne amory dadzą rade przy takim obniżeniu.?

I jeszcze jedno. Jakie firmy proponujecie lub jakich sprzedawców np z allegro. Gdzie można dostać tanie, nowe, a przede wszystkim dobre czesci
Ostatnio zmieniony 2008-08-26, 19:32 przez Pawel, łącznie zmieniany 1 raz.
idzi
Zaawansowany forumowicz

Post autor: idzi »

Hmmm ja mysle ze amorki i sprezynki musza byc sportowki bo one sa fajne twarde i tak sie nie ugina na dziurach. A na zwykłych bedzie sie bardziej uginał :P bynajmniej ja tak mysle i ja tak mam ;)
DAREX

Post autor: DAREX »

Amory przy obniżeniu tylko -40 mogą zostać standardowe.
idzi
Zaawansowany forumowicz

Post autor: idzi »

aa w sumie ja mam przod - 50 :P ale to mała w sumie roznica Darex sie zna lepiej :P hehe
virus

Post autor: virus »

zostaw oryginał
niski7

Post autor: niski7 »

ja mam -40 przod i tyl i amorki standardowe. Nic nie dobija a prowadzi sie duzo przyjemniej niz standard
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

ja mam -60 na seryjnych nowych amorkach ale prawde mowiac auto podskakuje na wybojach. Na -40 mozesz miec ewentualnie serie albo Bilstein B6 ktory jest zacieciem sportowego zawieszenia czyli M technik.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
ODPOWIEDZ