Ficek faktycznie ten tyl mnie zmylil ale fakt faktem przod teraz jak sie przyjrzalem jest naprawde dobrze zglebiony no to delikatnie z tylem na dol i bedzie miodzio co by tylko klina niestracic bo jak wiadomo klin musi byc tym bardziej ze to BMW tak wiec ladnie Daniel ladnie ....
zderzak M3 będzie lepszym wyborem nie kniecznie tańszym
Co do dokładki to jeśli to laminat to dałbym sobie spokój. Kupiłem kiedyś dokładke z laminatu i jest promlem z dopasowaniem. Rozcieliśmy ją z MARTINEM na pół i nijak nie pasuje ale jeśli to jest ABS to jeszcze można by się pokusić. Zawsze jakoś poprawi wygląd nie wydając zbyt dużo kasy
Eric pisze:zderzak M3 będzie lepszym wyborem nie kniecznie tańszym
Co do dokładki to jeśli to laminat to dałbym sobie spokój. Kupiłem kiedyś dokładke z laminatu i jest promlem z dopasowaniem. Rozcieliśmy ją z MARTINEM na pół i nijak nie pasuje ale jeśli to jest ABS to jeszcze można by się pokusić. Zawsze jakoś poprawi wygląd nie wydając zbyt dużo kasy
co do zderzaka-miałem czerwoną bunie z zdesiem M3wyglądała.........OGIEń
polecam a co do dokładek z laminatu to troszke trzeba sie pobawić z matą szklaną i żywicą i było by ok
DAREX pisze:To nie ma sensu co Ci da ten zderzak M technica?
Szybciej to nie pojedzie a jak zakładać M technica to kompletnego a nie sam zderzak z przodu