no wlasnie sam jestem ciekaw ile kosztuje przerobienie wzmacniacza w gdansku. jestem tez ciekaw jaki to ma cel skoro jest mase fajnych wzmaczniaczy ktore zagraja bez ingerencji w podzespoly i potwierdzam nie ma transformatora w wzmacniaczach samochodowych
a kto powiedział ze ja za niego zapłaciłem 400 zł ... ktoś rzucił taką cenę i wszyscy się jej trzymacie... za tyle możecie kupić sobie jakaś używkę nie wiadomo skąd ... ja kupiłem wzmacniacz nowy wymiana nie była stosunkowo droga ze wzg na to żę znajomy zna ich bardzo dobrze. Co za tym idzie napewno zwykła osoba nie odczuje różnicy ... jak się słucha techno... wystarczy posłuchać jazzu i od razu jest inny efekt ... kupiłem ten wzmacniacz bo jest to jeden z najlepszych wzmacniaczy z konkretnym zapasem mocy oraz możlwością modyfikacji... jedni pchają do silnika kasy inni mają swoje jazdy ...
wiec po co o tym pisales jesli do zwyklego ludzika ta modyfikacja jest drozsza niz dla ciebie. Nie kazdy ma takie wymagania a mowa tu byla o wzmaku do suba, a zaczales o 4 kanalowce napedzajacej 6 glosnikow.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Mam dokladnie Glosnik JBL GTO 1202D i co myslicie aby podlaczyc go na tym wzmacniaczu o ktorym pisalem Blaupunkt VA 2100 VELOCITY ?? on ma 300 W RMS wiec tyle samo co Glosnik wiec chyba dobrze to zagra co? a wszystko to chce podlaczyc do PIONEERA DEH-P9800BT co sadzicie o tym radiu?
Hmm co do tego wzmak to żle było czeba zagadać znalazło by sie jakaś skrzynia VIBE BLACK AIR I CBR 12 razem z mono wbudowanym i byś miał z głowy . Grało by to napewno lepiej niz JBL. Co do radia Jak sie uparłeś tylko na pionku To Pioneer DEH P88RS
Dlatego że radio kupujesz na pare lat (ITP) wolisz dobry dzwiek czy kolorowy wyswietlacz a co do aktywnej skrzynie to zawsze warto (tylko czeba wiedzieć co kupić ) bo cbr12 to nie jest skrzynia z giełdy
co do radia to mam dokladnie te same zdanie co kolega kocik wyswietlacz szybko ci sie znudzi pozatym jako kierowca to chyba bardziej potrzebujesz czytelnego wyswietlacza niz kolorowych obrazkow zas dobrze grajace radyjko napewno przyniesie ci frajde,reszta to juz kwestia gustu,pozdrawiam
polecał bym Alpine CDA-9886R lub wyżej ładnie gra i potrafi niemało aczkolwiek jest kilka rarytasów których nie kupisz już nowych kupisz uzywki ale grają idealnie jak znajdę model to podam peace red
radyjko polecam Alpine 9813r ciezko dostac (tylko uzywki) ale jest kosmos radio robione "na bogato" poza usb i bluetooth ma wszystko co potrzebne zobacz w moim temacie audio sa foty powoli juzz zaliczane do high-endu
jesli juz tak piszemy o radiu to jeli cena niestanowi dla ciebie problemu to calkiem przyzwoicie prezetuje sie radyjko Alpine cda 9887R radio bardzo dobrze wyposarzone z wsumie ciekawym wyswietlaczem i bardzo bogata gama regulacji dzwieku i nietylko,ja sam takie mam i jestem zadowolony ale to juz wyrzsza polka i napewno dlugo by ci sluzylo.
Wiec tak ... Radyjko juz kupilem Pioneer DEH-P9800BT glosnik JBL GTO 1202d 300W RMS i wciaz zastanawiam sie nad wzmacniaczem i tu moje pytanie gdyz mysle o JBL GTO 2060 do tego glosnika .. czy nie bedzie on za slaby gdyz ma 220 W RMS a Glosnik 300 ....
Dzieki za info ale juz kupilem wzmacniacz tez JBL ale model GTO2060 i daje to rade mysle ze wystarcza ... mam to radio Pioneera deh-p9800bt i fajnie w nim mozna wyciac bas z glosnikow w samochodzie i jest nawet dosc glosno i czysto bo bas nie idzie w glosniki tylko na tube ... ogolem jestem zadowolony