Wylaczylem dodawanie fotek poprzez zalaczniki poniewaz katalog ma juz dosc spore rozmiary i szybko ubywa miejsca na serwerze. Transfer miesieczny tez jest wysoki. W maju przekroczylismy o 4GB wiec to wcale nie malo.
Zdjecia poznikaly z tematow dlatego prosze o wrzucenie na inny serwer np fotosik lub imgeshack. Jesli ktos nie ma juz tych zdjec to prosze pisac do mnie PW to udostepnie potrzebne zdjecia.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
proszę wróćcie do poprzedniego formatu forum ,bo te tak jak inne niczym się pod względem graficznym nie różnią. Tamto strasznie rzucało się w oczy i było de best.
Dodam swoje dwa grosze co do tej zmiany kolorów nicków przedtem było o wiele lepiej, teraz to nie wiem jak innym ale u mnie sie zlewa wszystko a mianowicie nick z tematem przedtem to było tak wyróżnione a teraz to do bani.. to tyle
A mi brakuje jakiegos dzialu humorystycznego, mianowicie mowie tu o jakims dziale z dowcipami itd. Albo dzialu kulinarnego kazdy by mogl sie pochwalic co umi zrobic sam moze sa w was ukryte zdolnosci kulinarne. Tak widzeze inne takie fora milonikow BMW sa takie dzialy u ns tez by sie przydały. To tyle pozdrawiam
Carmen ... w off topic jest podtemat docipy kawaly itp itd wiec cos takiego istnieje, a jak niema tematu o gotowaniu to mozesz zalozyc taki temat w off topic i rozpoczac go
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
Carmen pisze:A mi brakuje jakiegos dzialu humorystycznego, mianowicie mowie tu o jakims dziale z dowcipami itd. Albo dzialu kulinarnego kazdy by mogl sie pochwalic co umi zrobic sam moze sa w was ukryte zdolnosci kulinarne. Tak widzeze inne takie fora milonikow BMW sa takie dzialy u ns tez by sie przydały. To tyle pozdrawiam
Zdecydowanie moge poprzeć zdanie Carmen troche humoru by nam sie przydało