Co sadzicie o nowym forum??

Dotyczące forum i użytkowników
DAREX

Post autor: DAREX »

Jest extra.
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

Wylaczylem dodawanie fotek poprzez zalaczniki poniewaz katalog ma juz dosc spore rozmiary i szybko ubywa miejsca na serwerze. Transfer miesieczny tez jest wysoki. W maju przekroczylismy o 4GB wiec to wcale nie malo.

Zdjecia poznikaly z tematow dlatego prosze o wrzucenie na inny serwer np fotosik lub imgeshack. Jesli ktos nie ma juz tych zdjec to prosze pisac do mnie PW to udostepnie potrzebne zdjecia.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Gość

Post autor: Gość »

proszę wróćcie do poprzedniego formatu forum ,bo te tak jak inne niczym się pod względem graficznym nie różnią. Tamto strasznie rzucało się w oczy i było de best.
przemek

Post autor: przemek »

czemu działy Zaprzyjaźnione kluby i usługi są tak choćby pod tematy według mnie to bez sensu
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

mi sie podoba teraz jak jest. Nie sa to glowne tematy i dobrze sa umiejscowione
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
kasia
Zaawansowany forumowicz

Post autor: kasia »

Jak dla mnie super na początku nie umiałam się połapać ale już się przyzwyczaiłam dla mnie bomba :)
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

Mnie wszystko jedno generalnie :roll:
Obrazek
@lfred
Zaawansowany forumowicz

Post autor: @lfred »

nie wiem po co sie klucicie inne fora sa wszystkie takie same , wchodzac na wasze odrazu wiem gdzie jestem , nic nie zmieniajcie jest okk ..
IVAN

Post autor: IVAN »

Dodam swoje dwa grosze co do tej zmiany kolorów nicków przedtem było o wiele lepiej, teraz to nie wiem jak innym ale u mnie sie zlewa wszystko a mianowicie nick z tematem przedtem to było tak wyróżnione a teraz to do bani.. to tyle
Carmen

Post autor: Carmen »

A mi brakuje jakiegos dzialu humorystycznego, mianowicie mowie tu o jakims dziale z dowcipami itd. Albo dzialu kulinarnego kazdy by mogl sie pochwalic co umi zrobic sam moze sa w was ukryte zdolnosci kulinarne. Tak widzeze inne takie fora milonikow BMW sa takie dzialy u ns tez by sie przydały. To tyle pozdrawiam
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

Carmen ... w off topic jest podtemat docipy kawaly itp itd wiec cos takiego istnieje, a jak niema tematu o gotowaniu to mozesz zalozyc taki temat w off topic i rozpoczac go :)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Cocker

Post autor: Cocker »

Carmen pisze:A mi brakuje jakiegos dzialu humorystycznego, mianowicie mowie tu o jakims dziale z dowcipami itd. Albo dzialu kulinarnego kazdy by mogl sie pochwalic co umi zrobic sam moze sa w was ukryte zdolnosci kulinarne. Tak widzeze inne takie fora milonikow BMW sa takie dzialy u ns tez by sie przydały. To tyle pozdrawiam
Zdecydowanie moge poprzeć zdanie Carmen troche humoru by nam sie przydało :P
Carmen

Post autor: Carmen »

Przygoda, to dziekuje za podpowiedz :o)
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Post autor: Marcin »

Gdzie są ringi i Z-etka???
Obrazek

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ODPOWIEDZ